Haberler

Başkanlar, Kalaycı'yı Yeni Belediye Binasında Ziyaret Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Karatay Belediye Başkan Vekili Mehmet Uzbaş, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'yı ziyaret etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Karatay Belediye Başkan Vekili Mehmet Uzbaş, yeni belediye binasına taşınan Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'yı ziyaret etti. Kalaycı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Meram belediyesinin kurulduğu günden bu yana Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'nda halka hizmet sunduğunu, artık kendi binasında hizmetlerine devam edeceğini söyledi.

Göreve geldikleri andan itibaren Meram'a kendine ait belediye binası kazandırmak için çalıştıklarını ifade eden Kalaycı, hedeflerine ulaştıkları için mutlu olduklarını belirtti. Kalaycı, bu zamana kadar Büyükşehir Belediye Sarayı'nda halka hizmet sunmalarını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e teşekkür etti.

- KONYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title