Haberler

Başkanlar, Dengiz'i Ziyaret Etti

Seçimi kazanan bazı ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleri, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'i makamında ziyaret etti.

Seçimi kazanan bazı ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleri, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'i makamında ziyaret etti.

30 Mart yerel seçimlerin ardından, belediye başkanlıklarını ilan eden, Talas, Bünyan, Felahiye ve Develi belediye başkanları, ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleri, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz'i ziyaret etti.

İl Başkanı Dengiz'i ilk olarak, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ziyaret etti. Palancıoğlu'nun ardından sırasıyla, seçimi kazanarak Bünyan'da büyük başarıya imza atan, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve İlçe Başkanı Savaş Gökçe, Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun ve İlçe Başkanı Mustafa Gürcü ile belediye meclis üyeleri ziyaret etti.

Yoğun randevu trafiğinde İl Başkanı Ömer Dengiz'i son konuğu ise, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve İlçe Başkanı Mehmet Durukan ile Ak Parti İl Başkan Yardımcısı ve Develi Koordinatörü Şükrü Şenkürtüncü oldu.

İl Başkanı Ömer Dengiz, ilçelerde seçimi başarı ile kazanan belediye başkanları ve ilçe başkanlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yeni görevlerinin, ilçemize, şehrimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum" temennisinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Dengiz Ak Parti Develi Bünyan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title