Haberler

Başkandan Trafiğe Balyoz

Osmangazi Belediyesi, Seydi Nasır Caddesi’nde trafiği engelleyen binaları yıkarak Mollafenari Mahallesi’ne rahat bir nefes aldıracak.

Osmangazi Belediyesi, Seydi Nasır Caddesi'nde trafiği engelleyen binaları yıkarak Mollafenari Mahallesi'ne rahat bir nefes aldıracak.

Bursa'nın en eski yerleşim yerlerinden biri olan Uludağ yamaçlarındaki Mollafenari ve civarındaki mahallelerin ulaşım çilesi Osmangazi Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalarla azalıyor. Seydi Nasır Caddesi üzerinde kamulaştırması tamamlanan binaların yıkımına başlandı. Caddenin darlığı sebebiyle iş makineleri kullanılamadığı için belediye ekipleri tarafından elle binalar yıkılıyor. İlk balyozu vuran Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Ulaşım Osmangazi'nin en önemli meselesi. İlçemizde ulaşımı iyileştirdiğimiz zaman kaliteli yaşamı da ortaya çıkartmış olacağız. Osmangazi'nin güzelliklerini ortaya çıkartmak için, ne yazık ki böyle yıkımlar gerçekleştirmek zorundayız, Çünkü Osmangazi'de bazı meselelerin çözümü maalesef yıkımdan geçiyor" diye konuştu.

Mollafenari bölgesinin ulaşım açısından en zor mahallelerin başında geldiğini ifade eden Başkan Dündar, "Bu bölge, aynı zamanda inanç turizmi açısından da önemli. Bizlerde bölgenin meselelerini çözmek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde yürütüyoruz. Bölgedeki manevi yönden büyük önem ar zeden mekanları bir bir yenileyerek ayağa kaldırıyoruz. Seydi Nasır caddesi, bu bölgenin en önemli ulaşım aksı. Ancak, dar sokaklar ve çarpık yapılaşma bölgede ulaşımı zorlaştırıyor. Bizler de cadde üzerinde kritik noktalardaki binaları kamulaştırarak yıkıyoruz. Böylece caddeyi genişleterek, ulaşımı rahatlatmayı hedefliyoruz. Bu gün yaklaşık 500 bin lira kaynak kullanarak kamulaştırılan 3, 5 ve 2'şer katlı 3 binanın yıkımına başlıyoruz. Bunun gibi birkaç noktada daha kamulaştırmalar yaparak, Seydi Nasır caddesindeki trafiği rahatlatmış olacağız" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Belediyesi Mustafa Dündar Uludağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title