Haberler

Başkan Zolan Köylülerini Ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Garipköylü hemşehrilerini makamında ağırladı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Garipköylü hemşehrilerini makamında ağırladı.

Seçimlerin ardından tebrikleri makamında kabul eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolani Garipköylü hemşehrilerini makamında ağırladı.

Seçim sürecinin yoğun geçtiğini ve halkın duaları ve desteği ile seçimi kazandıklarını ifade eden Başkan Zolan, "Tarihi bir seçim süreci geçirdik. Denizli Belediyesi'nin son Belediye Başkanı aynı zamanda ilk Büyükşehir Belediye Başkanı oldum. Biz 10 yıldır halkımızın daha refah daha güzel ve daha modern şartlarda yaşamalarını sağlamak için çalışmalar yaptık. Merkezde yapmış olduğumuz çalışmalarımızı bundan sonra tüm Denizli'nin geneline yayacağız. Hemşehrilerimin beni bu süreçte yalnız bırakmaması ve duaları ile yanımda olduklarını hissetmek bana gurur verdi. Doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim toprakların, Garipköyümün güzel insanlarının bugün beni ziyaret etmesi de bana güç verdi. Her şeyden önce şunu söylemeliyim. Garipköylü olmaktan hep gurur duydum ve bunu her fırsatta dile getirdim. İleriye gitmek, büyümek istiyoruz ve bizde sizden köklerimizden güç, enerji alıyoruz. Bu yoğun temponun enerjisini Garipköy'den aldım" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gerçekleştirilen ziyarette hemşehrileri ile tek tek ilgilenerek sohbet etme imkanı buldu. Ziyaret sonrasında Başkan Zolan'a tablo hediye edildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Zolan Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title