Haberler

Başkan Zeki Toçoğlu Basket Takımı ile Bir Araya Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Basketbol Takımı yönetici, teknik heyet ve oyuncuları ile bir araya geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Basketbol Takımı yönetici, teknik heyet ve oyuncuları ile bir araya geldi.

Serdivan D'lounge Kafe Restaurant'ta gerçekleşen görüşmede tüm takımı playoff serisinde yarı finale yükselmelerinden ötürü tebrik eden Başkan Toçoğlu, Büyükşehir Basket'i önümüzdeki sezon Basketbol Süper Ligi'nde göreceklerine inançlarının tam olduğunu söyledi. Başkan Toçoğlu yaptığı açıklamada, "Öncelikle playoff çeyrek finalinde ortaya koyduğunuz üstün performanslarınızdan dolayı hepinizi tebrik etmek istiyorum. 5 maçlık Gediz Üniversitesi serisi ilk 3 maç sonunda elde ettiğimiz 3-0'lık skorla sona erdi. Tüm mücadelesini ortaya koyan bir Büyükşehir izledik. Artık Basketbol Süper Ligi için yarı final kapısına geldik. Serideki rakibimiz de Tofaş oldu. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Ancak seri sonunda Süper Lig vizesi alan tarafın biz olacağımıza da yürekten inanıyoruz" diye konuştu.

Tofaş yarı final serisinde tüm takıma başarılar dileyen Toçoğlu, "Ben her fırsatta ifade ediyorum: Büyükşehir Basketbol Takımı başlı başına bir başarı hikayesidir. Kurulduğu gün neredeyse daha dün gibi. Ancak şuanda karşımızda Süper Lig mücadelesi veren, ortaya koyduğu oyunla göz dolduran, kurumsallaşmış bir takım var. Daha da başarılı günleri birlikte yaşayacağımızı biliyoruz. Bu konuda şehirde de ciddi bir basketbol kültürü oluştu. Tabi bu bizi ayrıca mutlu ediyor. Sakarya seyircisi her zaman olduğu gibi farkını ortaya koyuyor. Şehrin birlikteliği ve desteğiyle inşallah takımımız Basketbol Süper Ligi'ne çıkacak. Tofaş önünde sizlere başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Serdivan Sakarya Tofaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title