Haberler

Başkan Yücel'den Gazetecilere İftar

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, düzenlediği iftar yemeğiyle Alanya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve protokolü buluşturdu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, düzenlediği iftar yemeğiyle Alanya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ve protokolü buluşturdu.

Alanya Belediyesi Sosyal Tesisleri Filika Restoran'da gerçekleştirilen iftar davetine katılan konukları Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim karşıladı. Ev sahipliğini Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in yaptığı iftar yemeğine, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hilmi Er, Cumhuriyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Takavut, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik Yazan, Alanya Müftüsü Mustafa Topal, Alanya Oda ve Dernek Başkanları, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Gazeteciler katıldı.

DİM'İN AÇIKLAMALARI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, cemiyet üyelerini sevindirici açıklamalarda bulundu. Başkan Dim; "Uzun süren temaslarımızın ardından TOKİ ile nihai karar aşamasına geldik. Yılsonuna kadar cemiyet üyelerimizi ev sahibi yapacak projeye başlayacağız. Bu süreçte yardımlarını esirgemeyen ve bugün bizi iftar yemeğinde ağırlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e teşekkür ederim" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Alanya Belediyesi Adem Murat Yücel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title