Haberler

Başkan Yılmaz Fırında Ekmek Pişirdi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kavgaları bırakıp bir bütün olmalıyız” çağrısında bulundu.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kavgaları bırakıp bir bütün olmalıyız" çağrısında bulundu. Çarşamba ilçesinde esnafı gezen Yılmaz, ziyaret ettiği bir fırında ekmek pişirdi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nın organizasyonunda Çarşamba İlçe Teşkilatı'nın ev sahipliğinde düzenlenen sabah kahvaltısına, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Başkan Yardımcıları Aleattin Bayrak ve Muharrem Göksel, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe başkanı, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçede ticaret ile uğraşan bazı işadamları ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş burada yaptığı konuşmada, uzun süredir halkla iç içe siyaset yaptıklarını belirterek, "Yaklaşık 11 yıldır hep sizin kapınıza geldik, hep teşkilatlarımızla omuz omuza, yürek yüreğe, gönül gönüle mücadele ettik. Her seçimin geçmiş seçimden daha önemli olduğunu, ülkenin istikbali ve istiklali için büyük önem arz ettiğini anlatmaya çalıştık. İki kapı komşusunu düşman edecek, husumet besleyecek ya da birbirini gördüğünde yolunu değiştirecek olaylara inşallah ülkemiz bir daha muhatap olmaz. Yaşanan süreç içinde ülkemizin geleceği, 2023 hedeflerinin gerçekleşmesi için 30 Mart 2014 seçimleri çok önem arz etmektedir. Çünkü bu seçimin arkasından Cumhurbaşkanlığı seçimi var, bunun arkasından genel seçim var. Bugün Türkiye'nin üzerinde bir oyun oynandığını herkes biliyor. Bu oyunu hep birlikte bozacağız. Bu oyunun dışarıdaki planlayıcılarını, içerdeki uzantılarını, inşallah birlikte deşifre edip ülkemizin dirliğine, birliğine, birlikteliğine ve geleceğine atılacak olan bir ufak taşı bile dahi engellemeye gayret göstereceğiz. Onun için ben teşkilat mensubu arkadaşlarımdan bugüne kadar çalıştığından çok daha fazla çalışmalarını, bugüne kadar birbirlerine duydukları sevgi, saygı ve kardeşlik duygularından çok daha fazla sevgi, saygı ve kardeşlik duymalarını istiyorum" dedi.

"MUTLU AZINLIKLAR İÇİN SİYASET YAPMIYORUZ"

Adayların kim olduğuna bakmaksızın, ülke için, AK Parti için, gelecek için, istikrar için çok çalışmaları gerektiğini söyleyen Köktaş, "Bu anlamda milletimiz bizi hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Yeter ki biz milletimizi aldatan olmayalım, onlara geçmiş siyasetçilerin yapmış olduğu yanlışları, boş vaatleri yapmayalım. Milletimiz bizim her zaman yanımızda oldu. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda halkımızı görmezden gelmedik. Biz mutlu azınlıklar için siyaset yapmadık. Bir takım holdinglerin, gazete patronlarının gelecekleri için siyaset yapmadık. En önemlisi başka ülkelerin, ülkemiz üzerindeki emelleri için asla siyaset yapmadık. Onlara taşeronluk yapmadık. Biz milletimizden aldığımız yetkiyi sonuna kadar, milletimiz için kullandık. İnşallah bundan sonrada kullanmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

YILMAZ: "SİYASET YAPMAK İNSANLIĞA HİZMET ETMEKTİR"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz da AK Parti İl başkanlığı ve Çarşamba İlçe Başkanlığı'nın organizasyonu çerçevesinde ilçede esnaf ve köy ziyaretleri yapacaklarını dile getirerek, "Düşüncelerimizi ve niyetlerimizi anlatacağız. Türkiye'yi 2023'e taşıyacak kilometre taşlarını nasıl öreceğimizi, nasıl yan yana getireceğimizi konuşacağız. Hepimiz bu güzel topraklarda yetiştik, kök saldık. İyi kötü yaşam mücadelesi veriyoruz. Bizden sonra yaşayacak olan kuşaklar için gelecek hazırlamaya çalışıyoruz. Siyaset yapmaktaki amacımız insanlığa hizmet etmektir. İnsanın hayatını kolaylaştırmak, güzelleştirmektir. İnsana Yaradan'dan ötürü hizmet ediyoruz. Sayın Başbakanımız her zaman 'İnsana hizmet bizim için ibadettir. İbadet eder gibi insanın ihya edilmesi için çalışıyoruz' demiyor mu? Hakikaten ben bunu felsefi anlamda, bütün yapmaya çalıştığım işlerin merkezine koyuyorum. Bugün burada olmamızın sebebi birbirimize olan hasreti gidermek olduğu kadar memleketimize, milletimize önümüzdeki süreçte hangi hayırlı hizmetleri yaparızı da içeriyor. Bizden önceki ecdadımız bu topraklarda insanlığa hizmet edip bu çevreyi bıraktıkları gibi biz de daha geliştirerek, güzelleştirerek gelecek nesillere bırakmamız lazım. Bizler de gelip geçiyor ve bu topraklara olan sorumluluklarımızın gereğini yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Yeni Yerel Yönetimler Yasası'nın büyükşehir hizmetlerini köylerimize kadar götürme imkanı vereceğini belirten Başkan Yılmaz şöyle konuştu: "Güzel Rabbim doğup büyüdüğümüz yerlere hizmet etme imkanını tanıyor. Bu, çok güzel bir şey. Buna layık olmak ta çok büyük bir sorumluluktur. Hizmet yapıp Rabbimin ve insanların gönlünde sevgi kazanmak için çalışıyoruz. El ele, omuz omuza olmalı, birliğimizi İhmal etmemeliyiz. Çok kıymetli bir coğrafyada yaşıyoruz. İçeride ve dışarıda var olan düşmanlarımızdan çok birbirimizle uğraşıyoruz. Bunu bıraktığımız takdirde bizi kimse tutamaz. Komşu komşuyla, dost dostla, arkadaş arkadaşla aralarında çıkan küçük hiziple küçük problemleri büyüterek kavgalara kalkışmanın hiçbir manası yok. El ele tutuşup çocuklarımıza daha iyi bir gelecek inşa etme sorululuğu taşıyoruz. Yaptığımız kavgalar değil, çaktığımız çiviler konuşulacak. Şapkamızı önümüze koyup düşünmeli ve çalışmalıyız. El ele verip meselelerimizi arkada bırakabildiğimiz ölçekte muvaffak olacağız."

Konuşmaların ardından Çarşamba ilçe merkezinde esnafları dolaşan Başkan Yılmaz, Fuat Köktaş ve beraberindeki heyet esnafla sohbet ederek dertlerini dinledi. Bu arada Başkan Yılmaz'ın ziyaret ettiği bir fırında ekmek pişirmesi ve sonrasında uğradığı bir berber dükkanında tıraş olan gencin saçını taraması renkli ve hoş görüntüler oluşturdu.

Başkan Yılmaz ve beraberindeki heyetin sonraki durakları ise Karacaali, Kızılot ve Durusu köyleri oldu. Köylü vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Başkan Yılmaz köylerle ilgili bilgi aldı ve bazı talepleri notları arasına aldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz Ak Parti Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title