Haberler

Başkan Yazgı, Belediye Personeli ile Bayramlaştı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberinde Başkan Yardımcıları Güven Kemerkaya, Mustafa Karahancı, Serdar Baydar ile birlikte belediye personeliyle bayramlaştı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, beraberinde Başkan Yardımcıları Güven Kemerkaya, Mustafa Karahancı, Serdar Baydar ile birlikte belediye personeliyle bayramlaştı.

Bayramlaşmaya ilk olarak dış birimlerden başlayan Başkan Yazgı, Destek Hizmetleri Müdürlüğünde düzenlenen bayramlaşma töreninde personele hitaben bir konuşma yaptı.

Başkan Yazgı, "Sizler bizim için önemlisiniz. Bunu gerçekten inanarak ve güvenerek söylüyorum. Çünkü sizler dışarıda görünen yüzümüzsünüz. Sizlerin vatandaşlara olan davranışlar ve yapmış olduğunuz hizmetler ve işinizde göstermiş olduğunuz hassasiyet bizim her zaman en önemli fonksiyonumuz ve görünen kısmımız olacak. O nedenle çalışmalarınızda her zaman bu hassasiyeti göstererek sürdürmenizi istiyorum" dedi.

Başkan Yazgı, "Göreve başlayalı yaklaşık 1,5 yıl oldu. Bu süre zarfında Şehrimiz adına olumlu çalışmalar yürüttük. Hep birlikte güzel çalışmalara imza attık. Bundan sonrada yeni çalışmaları el birliği ile yürüteceğiz. Biliyorsunuz Başkan Yardımcılarımızda da bir değişiklik oldu. Şu anda 3 tane başkan yardımcımızla devam ediyoruz. Diğer 2 başkan yardımcımıza görevlerinden dolayı teşekkür ettik. Allah nasip ederse yeni bir başkan yardımcımızla yeni bir ekibimizle yola devam edeceğiz. Hepinizden yeni bir enerji ile işlerinize motive olmanızı istiyorum. Tekrardan bayramınızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Daha sonra İtfaiye Müdürlüğü'ne geçerek görevi başında olan itfaiyecilerle bayramlaşan Başkan Yazgı, İtfaiye Müdürlüğü faaliyetleri konusunda kısa bir brifing aldı. İtfaiyenin yangın söndürmenin yanı sıra trafik kazaları ve kurtarma gibi toplumsal olaylara anında müdahale edebildiğini belirten Başkan Yazgı, "Bizim için en önemli birimlerden birisi de itfaiye birimidir. Bunun ne kadar önemli olduğunu geçtiğimiz yangın olayında bir kez daha gördük. Bunu biz biliyoruz ama Aksaray halkı kamuoyu olarak bir kez daha farkına vardık ki itfaiye biriminin etkili ve güzel çalışmasının neleri beraberinde getirdiğini bir kez daha görmüş olduk. Tabi o ilk olaydan sonra bizim bir basın açıklamamız oldu. Basın açıklamasında da özellikle itfaiyeyi hedef alan bazı ifadeler vardı. Biz bunları düzelttik. Doğrusunu birinci ağızdan anlattık. Biz bu olayda kimlerin ihmalkar olduğunu ve kimlerin hata yaptığını belgelerle bir kez daha vurguladık" şeklinde konuştu.

Başkan Haluk Şahin Yazgı ve ekibi son olarak Belediye hizmet binasına geçerek belediye personelinin bayramını kutladı. Başkan Yazgı, "Öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun. Her zaman söylediğimiz gibi bizim için önemli olan çalışmalarımızda en üst düzeyde en büyük gayreti göstermek suretiyle halkımıza hizmet etmek. Bir buçuk sene içinde yapmış olduğumuz çalışmaları biz tek başımıza değil sizlerle beraber yaptık. Her şeyden önce emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonrada çalışmalarımız yine artan ve yoğun bir tempo ile devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Aksaray'da yaşanan sel ve yangın olaylarına da değinen Başkan Yazgı, "Biz bu görev süremizde birçok acı tatlı olayla karşılaştık. Birçok sıkıntıyı göğüsledik. Bunlardan bir tanesi sizlerin de bildiği gibi bir sel olayıdır. Aksaray'ımızda uzun zamandır böyle şiddetli bir yağış olmamıştı. Bu yağışın bir faydası şu oldu barajda su seviyesinin önceki senelere göre yükselmiş olması işin sevindirici tarafı. Ama bir taraftan da özellikle bu sel yatağına yapılan evlerde meydan gelen hasarlar da ve muhtelif mahallelerde yaşadığımız sıkıntılarda selin aslında ne kadar önemli ve üzerinde durulması gereken bir konu olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Bundan sonraki çalışmalarımızda özellikle dere yatağına yapılan yerlerle ilgili bir kentsel dönüşüme ve yapılaşmaya dikkat etmemiz gerektiğini bir kez daha ortaya çıkartmış olduk. Kaçak yapı ile mücadelenin ne kadar önemli olduğunu gördük. Gecekondulaşmanın yanlış yerde yanlış şekilde yapıldığını ve karşımıza çıkacak üzücü sonuçları da önlemek maksadıyla bundan sonraki çalışmalarımıza dikkat edeceğimizi söylememiz gerekiyor" dedi.

Başkan Yazgı, belediyenin yapmış olduğu proje ve çalışmalardan belediye personelinin haberinin olması gerektiğini ve dışarıdan gelen vatandaşlara bu hizmetlerin özellikle altı çizilerek anlatılması gerektiğini söyledi. Daha sonra Aksaray'da meydana gelen sel olayında büyük gayret gösteren birimlerin personelleri adına birim müdürlerine Başkan Yazgı tarafından teşekkür plaketi verildi. Ödül töreninin ardından Başkan Yazgı ve başkan yardımcıları, belediye de çalışan personelle bayramlaştı. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Şahin Yazgı Kemerkaya Aksaray Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title