Haberler

Başkan Yavaş İtfaiye Haftasını Kutladı

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, itfaiye teşkilatının kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla aftası dolayısı Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sındırgı İtfaiye Amirliği’ne ziyarette bulundu.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, itfaiye teşkilatının kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla aftası dolayısı Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Sındırgı İtfaiye Amirliği'ne ziyarette bulundu.

İtfaiyeciler ile sohbet eden Yavaş, Sındırgı İtfaiye Amiri Mehmet Kocakaya'dan ekipman, eğitim ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. İtfaiye Haftası ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, "Saniyelerin bile önemi olduğu bir görevi icra etmekte olan itfaiye teşkilatımızın haftasını kutluyorum. İtfaiye demek ambulanstan sonra gelen hayat kurtaran bir unsur demek. İtfaiyecilerimizin üstlendiği görev de aynı sağlık personelimizin üstlendiği gibi kutsal bir görevdir. Sındırgı itfaiyemizde de personelin eğitimli olması ve ekipmanların acil müdahaleler için hazır olması bizler için oldukça büyük bir avantaj. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur sayesinde ilçemize iki adet yeni itfaiye ve kurtarma aracı kazandırıldığı gibi şimdilerde inşaatı devam eden bir modern itfaiye binası da kazandırılacak. Bunun yanında kırsal mahallerimizin hemen hemen hepsinde arazöz dağıtımı gerçekleştirildi. Bunlarda yangınlara ilk müdahale için oldukça büyük bir önem taşıyor. Bu konu da muhtarlarımızdan da tankerleri dolu tutmalarını, bakımlarını düzenli olarak gerçekleştirmelerini rica ediyorum. Yangın esansında saniyeler bile çok önemli. Her türlü tedbirimizi alıp, hazırlıklı olmalıyız. İtfaiye teşkilatımıza çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Yavaş Sındırgı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title