Haberler

Başkan Yaşar, İabb'ye Tekrar Başkan Seçildi

İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yeniden başkan seçildi.

İç Anadolu Belediyeler Birliği Başkanı ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yeniden başkan seçildi.

Antalya'da 52'inci Olağan Genel Kurulu ve Mevzuat Bilgilendirme Toplantısını yapan birlik üyeleri yola Fethi Başkan ile devam kararı aldı. Birlik üyesi 68 üyenin 63'ünün oyunu alarak yeniden seçilen Yaşar, "Birlik ve beraberlik içinde, halkımıza hizmet etme anlayışımızı İç Anadolu Belediyeler Birliği'nde de uygulamaya çalışıyoruz. Birbirimizin bilgi, birikim ve deneyimlerinden yararlanıyor, demokratik bir anlayışla birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

ÜYELER EĞİTİM ALDILAR

Birlik başkanlığı seçimlerinin yapıldığı toplantıda ayrıca birlik üyelerine 2 gün süren bilgilendirme toplantısı yapıldı. Üyeler, Yerel Yönetimlerde Stratejik Yönetim konusunda Kastamonu Üniversitesi Öğretim Görevlisi (Emekli Vali Yardımcısı) Doç. Dr. Sefa Çetin tarafından, ikinci gün ise Belediyelerde Sayıştay Denetimi ve Belediyeler İçin Yatırım Teşvik Belgesi Uygulamaları konusunda Sayıştay Uzman Denetçisi Bayram Barun ve Bağımsız Denetçi Mustafa Tepe tarafından bilgilendirildiler. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Fethi Yaşar Sayıştay Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title