Haberler

Başkan Vergili, Makamını Fatih Mahallesi'ne Taşıdı

Güncelleme:

Gezici Başkanlık Ofisi Uygulaması kapsamında Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Fatih Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde oluşturulan Başkanlık makamında mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulamasını sürdürüyor. Fatih Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Vergili, Fatih Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde oluşturulan Başkanlık Makamında mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi.

Başkan Vergili toplantı öncesi Sosyal Yaşam Merkezi binası yanında bulunan Aile Hekimliğini gezdi. Başkan Vergili'ye bu yeri yaptıkları için teşekkür eden hekimler, Bir eksiklerinin olmadığını, sadece ısınma sorunlarının olduğunu dile getirdiler. Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Yücel mahallenin sorunlarının kalmadığını, mahallelerine doğalgazın geldiğini, yollarının asfaltlandığını dile getirdi. Ayrıca Muhtar Yücel; "Sosyal Yaşam Merkezi ve Aile Hekimimiz mahallemize hizmet veriyor. Mahalleliler olarak çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederiz" dedi. Mahalle sakinleri mahallelerinde bulunan Kur'an kursunda bayan tuvaleti olmadığını dile getirerek Başkan Vergili'den yardım istedi. Başkan Vergili Muhtar Yücel'e gerekli talimatları vererek ne gerekirse yapalım demesi üzerine mahalle sakinleri Başkan Vergiliye teşekkürlerini dile getirdiler. Başkan Vergili bir süre sohbet ettikten sonra Fatih Mahallesinde oluşturulan Gezici Başkanlık Ofisi makamından ayrıldı. Başkan Vergili Gezici Başkanlık Ofisi Uygulamasına 10.10.2013 Perşembe günü Şirinevler Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi ile devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rafet Vergili Karabük Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title