Haberler

Başkan Üzülmez İlçe Başkanlarını Ağırladı

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Üzülmez, Kocaeli genelindeki AK Parti İlçe başkanlarını makamında ağırladı.

Kartepe Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Üzülmez, Kocaeli genelindeki Ak Parti İlçe başkanlarını makamında ağırladı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti İlçe Başkanlarına Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz da ev sahibi olarak eşlik etti. Ziyarette Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu, Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel de hazır bulundu.

Kocaeli genelindeki Ak Partili 10 ilçe başkanı, belediye başkanlarına yönelik tebrik ziyaretlerini Kartepe ile devam ettirdi. İlçe başkanları olarak ilk defa belediye başkanlarını ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiklerini belirten Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, "Seçimlerden önce olduğu gibi Ak Parti ailesi olarak birlik ve beraberliğimizi sergilemek istedik. Aile içinde bu tür ziyaretler esastır. Bu vesile ile sizlere başarı dileklerimizi ileterek her zaman sizlerin yanınızdayız. Desteklerimizin sizlerle olduğunu unutmayın. Görevlerinizde Allah sizleri muvaffak etsin. Allah hayırlı uğurlu etsin. Başarılar diliyoruz" dedi.

İlçe başkanlarına ayrı ayrı teşekkür ettiğini ifade eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Ziyaretinizle güç veriyorsunuz. Seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrası da bu birlik, beraberlik ve dayanışma devam edecek. Dostların ve dost olmayanların bunu görmesi gerekiyor. Partimiz her seçimde oylarını artırıyor, her girdiği seçimde daha çok teveccüh görüyor. Bunun nedeni ülkeye hizmet etme sevdasıdır. Seçilenler ve gönülden hizmet eden siz teşkilatlar arasındaki memnuniyet, uyum ve sürekli tazelenen heyecan seçim sonuçlarına yansıyor. Bu da Ak Parti'nin ülkede artan ivmesine destek veriyor. Bu ülkeye, vatana ve millete hizmet sevdası, bu birliktelik Ak Parti'de kuruldu" dedi.

Teşkilat başkanlarının kendi ilçelerinde son seçimlerde elde ettiği başarı ile büyük bir gurur yaşattığına dikkat çeken Başkan Üzülmez, "Son yerel seçimlerde başarılı olan her ilçe başkanımızı elde ettiğiniz başarılandan dolayı tebrik ediyorum. Bundan sonraki seçimlerde de artan ivme ile başarılarının devamını diliyorum. Ak Partiye kattıkları güçten ve memlekete yaptığınız hizmetten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Geleceğin Kartepesini planlayarak halka hizmet, hakka hizmet düsturu ile çıktığımız bu yolda ziyaretiniz beni mutlu ettiği, onurlandırdığı kadar bana güç de vermiştir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Üzülmez Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title