Haberler

Başkan Üzülmez, Çanakkale Ruhunu Kartepelilerle Birlikte Dinledi

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Çanakkale Şehitlerini Anma Programı çerçevesinde AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları yönetimi Kartepelileri, Araştırmacı Yazar Talha Uğurluel ile tarihin izinden götürdü.

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Çanakkale Şehitlerini Anma Programı çerçevesinde AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları yönetimi Kartepelileri, Araştırmacı Yazar Talha Uğurluel ile tarihin izinden götürdü.

Kartepeliler, tarihte önemli dönüm noktalarının yer aldığı Mart Ayında tarihin izinden götüren programda araştırmacı yazar Talha Uğurluel'den Çanakkale Zaferi'nin bilinmeyen yönlerini dinlediler. AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları'nın ev sahipliğinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde İstiklal Marşı'nın kabulü ve Çanakkale Şehitlerini Anma Programı düzenlendi. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman'ın İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Karbuz ile birlikte takip ettiği programda AK Parti İl ve İlçe yöneticileri ile ana kademe başkanları, AK Parti Milletvekili aday adayları ve gençler hazır bulundu.

Araştırmacı yazar Uğurluel, kamuoyuna fazla yansımamış fotoğraflar eşliğinde Çanakkale Savaşları'nın ayrıntılarını kronolojik olarak konuklarla paylaştı. Yüzlerce kiloluk topu sırtıyla taşıyarak düşman gemilerini batıran Seyit Onbaşının kahramanlığını da anlatan Uğurluel, İngilizlerin planlarından da bahsetti. Günümüzde Çanakkale Savaşı sadece tek gün süren olaymış gibi düşünüldüğünü belirten Uğurluel, "Halbuki bu olay bir yıl süren, bir toplumun kaderini belirleyen büyük bir hadisedir" dedi.

Çanakkale Savaşı'nın bir yıl süren destansı hikayesini sahneye taşıyan Uğurluel, savaşın, şehitlerin, gazilerin ve geride kalanların ilginç öykülerini paylaşarak, Çanakkale'nin bilinmeyen yönlerine ışık tuttu. Program sonunda AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Karbuz, konuşmacıya teşekkür çiçeği vermesi ardından Uğurluel, kitaplarını katılımcılar için imzaladı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi Talha Uğurluel Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
title