Haberler

Başkan Uysal, Yaz Spor Okulu Voleybol Kapanış Törenine Katıldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yaz Spor Okulu voleybol ve badminton branşları kapanış törenine katıldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yaz Spor Okulu voleybol ve badminton branşları kapanış törenine katıldı.

Muratpaşa Belediyesi'nin 15 branşta düzenlendiği yaz dönemi spor okullarının voleybol ve badminton branşları Dilşad Refizade İlkokulu Spor Salonu'nda düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi. Sertifika dağıtımı öncesi Başkan Uysal, spor yapma alışkanlığı kazanan ve bunu hayatının bir parçası haline getiren bir kişinin daha mutlu bir insan olduğunu söyledi. Bunun aynı zamanda daha iyi bir sosyal ve aile hayatı, daha fazla sevgi anlamına geldiğinin altını çizen Başkan Uysal, "Bunun sonucunda da daha barışçı ve paylaşımca bir toplum demektir. İşte bu nedenle düzenli spor yapan insanlardan oluşan bir toplum bizim için çok değerli" diye konuştu.

5 yeni tesis daha

Muratpaşa'da 7'den 77'ye herkesin düzenli spor yapma olanağına kavuşacağı bir ortamı oluşturmak adına son 2 yıl içinde tesisleşmede büyük adımlar attıklarını belirten Başkan Uysal, "2 yılda 5 tesisin yapımını tamamladık, bir 5 tane daha bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Sanat ve spor

Düzenli sporla birlikte sanatsal uğraşının da insan yaşamının ayrılmaz bir parçası haline getirilmesi gerektiğini belirterek konuşmasına devam eden Başkan Uysal, bu yıl üniversite sınavını kazanan kızı Eylül'e öğüdünü öğrencilerle paylaştı. Başkan Uysal, matematik, fizik gibi derslerde bir öğrencinin yaşayabileceği sıkıntıların daha çok çalışarak aşılabileceğini belirterek, "Ama sanatı ve sporu bırakırsanız birinde ruhunuz, birinde yaşama sevincininiz azaltır. Sanat ve spor insan hayatının temel uğraş alanlarıdır. Bu ikisi varsa, çevremizle kurduğumuz ilişki de farklı olur, hayattan aldığımız zevk de. Her şey daha farklı olur."

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal konuşmasının ardından öğrencilere sertifikalarını verdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title