Haberler

Başkan Uysal, İnovasyon Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödül Verdi

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İnovasyon Haftasına katıldı.

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İnovasyon Haftasına katıldı. Başkan Uysal, Başakşehir Living Lab bünyesinde gerçekleştirilen İnovasyon Yarışmasında dereceye girenlere ödül verdi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)'in İstanbul'da 4'üncü kez düzenlediği Türkiye İnovasyon Haftasının ikinci gününde düzenlenen İnovasyon ödül töreninde yenilikçi fikirler ödüllendirildi. Ödül törenine katılan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İBB Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ile birlikte yarışmada dereceye girenleri tebrik ederek ödüllerini takdim etti.

Finalistlere ödül veren Başakşehir Belediye Başkanı Uysal, Living Lab hakkında bilgi vererek, "Başakşehir Living Lab'da herhangi bir bilim dalında yapılan bir geliştirmenin, gerçek doğal ortamında, gerek kullanıcılarla test edildiği ve uygulandığı ortamlar bulunuyor. Projesi olan, hayata geçirme imkanı bulunmayan herkesi ücretsiz olarak destekliyor, projelerini hayata geçirme fırsatı tanıyoruz. Bu sene ikincisini düzenlediğimiz İnovasyon yarışması ile gençlerimizi yenilikçi fikirler ortaya koymaları adına destekliyoruz" dedi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmada finale, ortaokul kategorisinde 8 proje, lise kategorisinde 8, üniversite kategorisinde 7 proje katıldı. Soğuk buhar etkili, güneş enerjili alternatif taşıt kliması, akülü elektrikli sandalye, elektromanyetik radyasyon avcısı gibi birbirinden yenilikçi fikirlerin sunulduğu yarışmanın finalistleri belirlendi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Uysal Mevlüt Uysal Başakşehir İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title