Haberler

Başkan Uysal, Gençlik Akdeniz Formu'na Katıldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, partisin İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Akdeniz Formu’na (GAF) katıldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, partisin İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Gençlik Akdeniz Formu'na (GAF) katıldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel'in yer aldığı Gençlik Akdeniz Formu'na katıldı. Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu'nda düzenlenen forumda CHP İl Başkanı Mustafa Erdem başta olmak üzere parti yöneticileri ve çok sayıda partili de yer aldı.

İnanılmaz bir mucize

Başkan Uysal, forumun açılışında yaptığı konuşmada, siyasetin her zaman daha bir hayat vadetme işi olduğunun altını çizdi. Bu çerçevede ister ülke yönetimi ister yerel yönetimler olsun siyasetin 'geleceğe ilişkin umut' üzerine kurulu olmasını gerektiğini dile getiren Başkan Uysal, "Bizim sunduğumuz siyaset, sosyal demokrasi dünyanın en tatlı, en güzel, Anadolu'da çerçevesi Atatürkçülük zemini üzerine yükselmiş siyasetidir. Herkesi olduğu gibi kabul eden, seven, sayan bir siyasettir. Atatürkçülük ve sosyal demokrasi bu coğrafya ve kültür için muhteşem bir birleşim, inanılmaz bir mucizedir" diye konuştu.

Yargı bağımsızlığı vurgusu

Gelecek tasavvurunu konuşurken komisyonda görüşmeleri devam eden 'Anayasa değişikliği paketi' hakkında ayrı bir paragraf açılması gerektiğini dile getiren Başkan Uysal, "Söz konusu paketle yargı bağımsızlığının saldırı altındadır. Bu Türkiye'nin geleceğiyle ilgili kepengin kapatılması anlamına gelir" dedi.

Başkan Uysal, "Yasama, yürütme ve yargı erkleri ayrı olmadan demokrasi olmaz. Dünyadaki örneklerde yasama ve yürütme genelde birleşir. Çünkü meclis çoğunluğu olmayan hükümete gelemez. Demokrasiyi demokrasi yapan temel şey, hükümetten etkilenmeyen bağımsız bir yargının varlığıdır" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ümit Uysal Muratpaşa Antalya Akdeniz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title