Haberler

Başkan Uyar Seçim Döneminde Verdiği Sözü Yerine Getirdi

Göreve başladığı günden itibaren yoğun bir tempo ile çalışan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, yeni yönetim anlayışı ile hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Göreve başladığı günden itibaren yoğun bir tempo ile çalışan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, yeni yönetim anlayışı ile hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. "Halk ile beraber yönetim" ilkesiyle yola çıkan Sibel Uyar, Urlalı esnaflarla buluşup sorunları yerinde çözüyor. İlk olarak Urla'da tarihi Arasta Çarşısı olarak bilinen Malgaca Pazarı esnaflarıyla toplantı yapan Uyar ve Urla Belediyesi Meclis üyeleri Malgaca esnafının sorunlarını dinleyerek, çözüm olacak kararlar aldılar. Esnafın isteği üzerine çarşı içine araçların girmesi engellenerek ilk karar anında uygulandı.

Çeşmealtı halkı, Çeşmealtı ve Gece Pazarı esnafı ile de Çeşmealtı'nda toplantı yapıldı. "Yaşadığınız yerler ile ilgili sorunları en iyi siz bildiğiniz için sizlerle birlikte çözüm üreteceğiz" diyen Uyar Çeşmealtı sakinlerini dinledikten sonra Çeşmealtı'ndaki çalışmaları şöyle anlattı: "İzmir Büyük Şehir Belediyesi ile birlikte yürütülecek sahil projesi yaz sezonuna yetişmeyebilir ama sahiller ıslah edilip, rahatça denize girilebilecek seviyeye getirilecek. Yine aynı şekilde bu sene yetiştiremesek bile belediye çay bahçelerini hayata geçireceğiz. Yat limanı projesinde çet raporu alındı, ihale aşamasında. Su Altı Arkeoloji Projesi "Arkeopark" bitme aşamasında. 5 yıllık meclis üyeliği dönemimde bu müzeyle ilgili çalışmalarımız oldu, emeğimizin karşılığını görmek mutluluk verici. Çeşmealtı Gece Pazarı da bu sene eskisinden farklı, esnafın ve halkın daha rahat kullanacağı tarzda dizayn edilecek.

Ulaşım için otobüslerin Konak'a kadar sefer yapmasını isteyen vatandaşlara metronun Üçkuyular'a gelmesi ile artık Üçkuyular yönünden gelen diğer otobüslerin de Konak'a seferlerinin kaldırılacağını belirten Uyar İskele'de vapur iskelesinin yapılıp Konak'a seferler düzenleneceğini ve ayrıca dolmuşlarda kentkart uygulamasına geçileceğini söyledi.

Ayrıca Urla'daki bazı çalışmalardan da bahseden Uyar "Urla'da semt merkezleri kurularak çocuklara ücretsiz kurslar verilecek. Urla'da yaşayan akademisyenlerden oluşturduğumuz Akademi Urla Projemiz'in çalışmalarına Mayıs ayında başlıyoruz" diye konuştu.

Çeşmealtı halkı da Uyar'a seçim dönemi sorunları yerinde konuşup çözüme kavuşturacağız vaadini yerine getirdiği için teşekkür ettiler. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sibel Uyar Konak İzmir Urla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title