Haberler

Başkan Ürgüp, Belediye Personeli ile Öğle Yemeğinde Buluştu

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp belediye bünyesinde faaliyet gösteren birim çalışanları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp belediye bünyesinde faaliyet gösteren birim çalışanları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ürgüp, Sosyal Yardım İşleri, İtfaiye, Ulaşım Hizmetleri, Veteriner İşleri, Sağlık İşleri ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli ile öğlen yemeğinde buluştu.

Yemeğin ardından birim müdürleri söz alarak kısa birer selamlama konuşması yaptı.

Sözlerine göreve geldiği dönemi anlatarak başlayan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp; "Ağırlıklı hizmetlerimiz son dönemlere kaldı. Terminal ile uğraştık, imarı iptal edildi sonra ihalesi iptal edildi. Üçüncü sene terminali ihale ettik başladık ve bitirdik. Buna benzer hizmetleri yoğun bir şekilde yapmaya gayret gösterdik. Bunları hep birlikte yaptık, bütün birimlerimizin müdürlerine ve çalışan kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Gıda Bankası, Hayat Ağacı Derneği yani Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüzü düşünün. O günden bu yana almış olduğu mesafeyi görüyorsunuz. Geçmiş dönemde hizmet yapan bütün arkadaşlarıma, benimle aynı görevi paylaşan bütün kardeşlerime ağabeylerime saygı ve sevgilerimizi eksik bırakmadık. İddiamız daha iyisini yapmaktı. Zaten bu iddiayı sürdürmediğiniz takdirde başarılı olma imkan ve ihtimaliniz yok. Sizin özlük ve sosyal haklarınız konusunda özel bir itina gösterdiğim kanaatindeyim. Memurlarla ilgili yasa çıktı henüz kanun çıkmadan biz yürürlüğe koyduk. İşçilerimize iki dönem içerisinde 11+11 ve 13+13 zamlar verdik. Özbelsan personeli ise 2008'de aldıkları maaşı hatırlasınlar, 2013'de aldıkları maaşa baksınlar ve 2014'de ise önümüzdeki aydan itibaren alacağınız maaşa baktığınız takdirde birçok personelimiz nezdinde yüzde 70, yüzde 100 hatta bazı teknik birimlerde bunu da aşan maaşları aldığınızı göreceksiniz. Sosyal haklar konusunda Allah'ü Teala'nın vermiş olduğunu sizden esirgemiyorum, maddiyat konusunda da esirgemiyorum. Özbelsan personeli 2008-2009 yıllarında yılda 9 trilyon 350 bin lira masraflar hariç para cebinize giriyordu. Bugün artan sayıyla birlikte Özbelsan personeline ödediğimiz para 24 trilyonu bulmuştur. Bu Sivas halkının cebine 14 trilyon ilave paranın girmesi anlamına gelir" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Ürgüp çalışanlar adına birim müdürlerine teşekkür belgesi verdi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Doğan Sivas Ürgüp Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Remzi Aydınrealitem58@hotmail.com:

Mütevazi yapın ve duruşundaki samimiyetle AK PArtili olarak sana oy vereceğime szö veriyorum. Başkan dediğinin yüzü gülümsemeli, kapıda it bağlamamalı. Doğan başkan seninle bir hatta birkaç dönem daha birlikte olmamız lazım. Yerel yöentimde siyaset, parti olmaz beyler kendinize gelin. Sami efendi partilimiz ama yanında iflas eden müteahaitleri araştırın yeniden canlanmak için kuyruğundna ayrılmıyorlar Neden? Yeniden palazlanmak için. Demedi demeyin. Doğan bey kendi partilisindne bile icra ilede olsa dönemin partili milletvekili demeden gözünün yaşına bakmadan icra yoluyla olsun seve seve aldı. demekki Doğan başkan dürüst. Sağduyulu herkesin Doğan başkanı desteklemesi lazım. Sivas mütevazi başkanı hak ediyor. Hacı başkanı hak ediyor. yolun açık olsun Hacı başkan. Allah için seni seviyoruz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title