Haberler

Başkan Tütüncü Semt Pazarları Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet taleplerini yerinde dinleyerek çözüm üretmek amacıyla gerçekleştirdiği semt pazarı ziyaretlerini Düdenbaşı ve Teomanpaşa’da sürdürdü.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet taleplerini yerinde dinleyerek çözüm üretmek amacıyla gerçekleştirdiği semt pazarı ziyaretlerini Düdenbaşı ve Teomanpaşa'da sürdürdü.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, pazarcı esnafının ve mahallelilerin isteklerini dinlerken, gerekenin yapılacağını belirtti. Düdenbaşı Mahallesi'nde parkta çim biçme çalışması yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline de hayırlı mesailer dileğinde bulunan Başkan Hakan Tütüncü'ye semt pazarı gezisinde Düdenbaşı Mahalle Muhtarı Mustafa Yorgancı ve Teomanpaşa Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir de eşlik etti.

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Başkan Tütüncü, Düdenbaşı ve Teomanpaşa mahallelerini, yaptıkları hizmetlerle adeta bir köyden şehre dönüştürdüklerini söyledi.

Geçtiğimiz dönem yaptıkları kat artışı çalışmasıyla iki mahallede yapılaşmayı daha cazip hale getirdiklerine değinen Başkan Tütüncü, "Kat artışı ile bölgede yaşayanlara çok daha güzel konutlar üretebilme imkanı sağladık. Okul, sosyal tesis gibi birçok yatırımla bölgeyi çok farklı bir boyuta taşıdık. Yeşil alan, Gazi Bulvarı üzerindeki yeşil bant çalışması gibi temel belediyecilik hizmetleriyle iki mahalleyi, Antalya'nın şirin bir yerleşim bölgesi haline getirdik" dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, yeni dönemde iki mahallede yapacakları hizmetlerle ilgili olarak,"Büyükşehir Belediyemiz ile bu dönem alt yapı çalışmalarını iki mahallemizde hızlı bir şekilde devam ediyoruz. İki mahallemizin kanalizasyon ve evsel bağlantıları yapılıyor. Alt yapı çalışmasının geçtiği yerlerin asfaltı da hızlı bir şekilde yapılacak. Alt yapı çalışmasının tamamlanmasından sonraki hedefimiz ise bölgeye doğalgazı getirmek olacak. Bölgedeki Necip Fazıl Kısakürek Caddesi, Kepez'in en önemli caddelerinden bir tanesidir. Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek caddeyi, Kepez'in en önemli ve güzel caddelerinden biri haline getireceğiz" dedi.

Haftada birkaç kez semt pazarlarını ziyaret ederek ilçe halkıyla bir araya geldiğini belirten Başkan Tütüncü, "Pazarlarda vatandaşlarımızı ziyaret ederek, mahallelerin güncel dertlerini öğrenme imkanımız oluyor. Problemlerinin çözümünde vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz" ifadesini kullandı.

Başkan Tütüncü, Teomanpaşa Mahallesi'nde inşa ettikleri muhtarlık hizmet binasında da incelemelerde bulundu.

Ziyarete, AK Parti Kepez Gençlik Kolları Başkanı Ömer Akbaş da eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Demir Hakan Tütüncü Antalya Kepez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title