Haberler

Başkan Tütüncü Hemşehri Dernekleri Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hemşehri dernekleri ziyaretlerini Antalya Karadenizliler Derneği (ANTKARDER) ile sürdürdü.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hemşehri dernekleri ziyaretlerini Antalya Karadenizliler Derneği (ANTKARDER) ile sürdürdü.

Kültür Mahallesi'ndeki dernek binasındaki ziyarette bir konuşma yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yakın bir diyalog ve işbirliği içerisinde oldukları ANTKARDER ile birçok kültürel projeye imza attıklarını söyledi. Tütüncü, ANTKARDER'in, Antalya'da Karadeniz kültürünü yaşatma noktasında önemli çalışmalar yaptığının da altını çizdi.

Antalya'da Türkiye'nin 80 vilayetinin vatandaşın barış, kardeşlik ve dostluk içerisinde yaşadığına değinen Tütüncü, "Hemşehri dernekleri, Antalya'da barış, kardeşlik ve dostluk ortamına çok güzel bir kültürel derinlik kazandırıyor. Bazı hemşehri derneklerimiz bu işi daha üst seviye de gerçekleştiriyor. ANTKARDER, Karadeniz kültürünü Antalya'ya bir motif olarak kazandırma noktasında güzel çalışma yaptılar, yapmaya devam edecekler" dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, Kepez Belediyesi ile ANTKARDER arasındaki işbirliğinin devam edeceğine vurgu yaparak,"Antalya'da yaşayan Karadenizli hemşehrilerimizle farklı ortamlarda, kültürel etkinliklerde bir arada olmaya devam edeceğiz. İşbirliğimiz güçlü bir sinerji ile sürecek. Gönüllerimiz arasında karşılıklı köprüler kurma adına harekete geçeceğiz" dedi.

ANTKARDER Yönetim Kurulu Başkanı Halis Ekşi de ziyaretinden ve derneğin sosyal çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı Başkan Tütüncü'ye teşekkür etti.

Kepez Belediye Meclis Üyesi ve ANTKARDER Başkan Yardımcısı Bahattin Bayraktar da, "ANTKARDER olarak sportif ve kültürel etkinliklerimizle başarılı çalışmalara yaptık. Kepez Belediyesi çalışmalarımıza önemli bir destek verdi. Desteğin ve işbirliğinin yeni dönemde de devam edeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Tütüncü'ye beraberindekilere yöresel yemekler ikram edildi. Tütüncü, dernek üyeleri arasındaki maçın başlama düdüğünü de çaldı.

Ziyarette, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ve dernek yönetim kurulu üyeleri de katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Tütüncü Karadeniz Türkiye Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title