Haberler

Başkan Tütüncü, Etüt Merkezlerini Ziyaret Etti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyenin etüt merkezlerini ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyenin etüt merkezlerini ziyaret etti.

Kepez Belediyesi'nin 4 noktada açtığı etüt merkezleri, Kepezli öğrencilerin eğitimde fırsat eşitliği yakalamasını sağladı. Barış Mahallesi Bilgi Evi, Şafak Mahallesi'ndeki Orhan Gazi Semt Konağı, Sütçüler Mahallesi'ndeki Osman Gazi Semt Konağı ile Varsak bölgesindeki Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzu'nda kurulan etüt merkezlerinde, ilk kademe öğrencilerine akademik eğitim, yüzme kursu, satranç kursu, sinema ve sinema gibi çeşitli gezilere dahil oluyor. Haftanın 7 günü açık olan merkezlerden ücretsiz olarak yararlanan öğrenciler, yeni eğitim- öğretim sezonuna daha özgüvenli, mutlu ve hazır başlayacak. Yaz tatilini yeni arkadaşlar edinerek, eğlenerek ve ders çalışarak geçiren çocuklar, mutluluklarını ifade ediyor.

Meclis üyeleri Mehmet Yarbaş, Murat Menzilcioğlu, eski belediye meclis üyeleri Ayşe Güliz Yılman, Zeki Çivik ve Aydın Açan, başkan yardımcısı Mustafa Özsoy ile birlikte etüt merkezlerini ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, merkez yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı. Öğrencilere bu uygulamadan memnuniyetlerini de soran Başkan Tütüncü, bir anlamda etüt merkezlerini teftiş etmiş oldu.

HEDEFLERİMİZİ TUTTURUYORUZ

Antalyalıların her zaman Kepez'in Antalya'nın arka bahçesi olduğu söylendiğini hatırlatan Tütüncü, artık bu anlayışın değiştiğini söyledi. Özellikle 1980'lerde olan göçler nedeniyle ilçesinin plansız programsız geliştiğini anlatan Tütüncü, göreve geldiklerinde, eğitimde fırsat eşitliğini oluşturmanın öncelikli görev olarak gördüklerini söyledi.

BİLİM MERKEZİ KURUYORUZ

Yeni hedef olarak Akdeniz Bölgesi'nin ilk bilim merkezini kurmak olduğunu müjdeleyen Tütüncü, Dokuma Fabrikası'ndaki bu merkezden 19 ilçe çocuklarının faydalanacağını söyledi. Öncelikle bilim merkezinin zihni altyapı oluşturması amacıyla güzel bir bilim teknoloji kulübü oluşturacaklarını açıklayan Tütüncü, "Eğiticilerimizi eğiteceğiz ve öğrencilerimizi buna alıştıracağız. Yeni bir adım atıyoruz. Çocukları bilimle, bilişimle içli dışlı hale getirmek istiyoruz. Bölgemizde bu çalışmanın ilk olması itibariyle, çok anlamlı olacağını söyleyebilirim. 2016-2017 eğitim sezonuna yetiştireceğiz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Sütçüler Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title