Haberler

Başkan Tütüncü Engelli Sporcular Şenliğinde

Güncelleme:

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Engelli Sporcular Şenliğine katılarak engelli sporcuların ve ailelerinin mutluluğuna ortak oldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Antalya İl Temsilciliği'nin Kepez Kent Ormanı'nda ortaklaşa düzenlediği şenliğe katılarak, engelli sporcuların ve ailelerinin mutluluklarına ortak oldu.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Antalya İl Temsilciliği tarafından Kepez Kent Ormanı'nda "Engelli Sporcular Şenliği" düzenlendi. Kepez Kent Ormanı'nda düzenlenen Şenliğe, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Ayşe Güliz Yılman, Engelliler Spor Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Nevin Tunçlu, Engelli Spor Kulüpleri, engelli sporcular ve aileleri katıldı.

Şenlikte, Engel Tanımayan İş Okulu Folklor Grubu'nun halk oyunları gösterisi ile Grup Lokomatif Ban'ın verdiği konseri Kepez Kent Ormanı'nı dolduran davetliler büyük bir beğeniyle izledi. Engelli sporcular arasında yapılan voleybol, basketbol, masa tenisi, bilek güreşi gibi müsabakalar da büyük çekişmelere ve ilgiye sahne oldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü şenlikte yaptığı konuşmada, bu güzel ortamda engelliler ve onların ailelerini misafir etmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Kepez Belediyesi olarak engelli vatandaşların ve ailelerinin sosyal hayatta yer alması için üstün gayret gösterdiklerini söyledi. Başkan Tütüncü, "Biz bugün burada sizlere ev sahipliği yaparak bu sorumluluğumuza bir kez daha vurgu yaptık ve bu konuya bir kez daha dikkat çekmiş olduk" dedi.

Engelliler Spor Federasyonu İl Temsilcisi Nevin Tunçlu'nun gayretlerinin olduğunu belirten Başkan Tütüncü, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Engelliler Spor Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Nevin Tunçlu da engellilere yapmış olduğu desteklerden dolayı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür plaketi takdim etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title