Haberler

Başkan Tutal'dan Esnaf Ziyareti

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, Seyitharun Bulvarı, Mili Egemenlik Caddesi ve Necati Kalaycıoğlu Caddesinde devam eden yol, kaldırım ve alt yapı çalışmalarını inceleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, esnafa ziyaretlerde bulundu.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, Seyitharun Bulvarı, Mili Egemenlik Caddesi ve Necati Kalaycıoğlu Caddesinde devam eden yol, kaldırım ve alt yapı çalışmalarını inceleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, esnafa ziyaretlerde bulundu.

Ziyaret ettiği esnafla sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen Başkan Tutal, yapılan çalışmalar nedeni ile yaşanılan geçici sıkıntılardan dolayı sabırlı olunmasını istedi. Başkan Tutal çalışmaların bir an önce tamamlanması konusunda gerekli talimatların verildiğini belirtti. Kış aylarında yaşanan sıkıntılar nedeni ile ana arterlerde alt yapı ve asfaltlama çalışmaları yapıldığını ifade eden Tutal, "İlçe genelinde Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. Seydişehir'de ana arterlerde bulunan Milli Egemenlik Caddesi, Seyitharun Bulvarı ve Necati Kalaycıoğlu Caddesinde geniş kapsamlı alt yapı, kaldırım ve yol çalışmasını Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütüyoruz. Belediye ekiplerimizi özverili çalışmalarından ve vatandaşlarımıza da anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız hız kesmeden bundan sonra da devam edecektir" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Tutal Seydişehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title