Haberler

Başkan Turgut, Halkın Taleplerini Dinliyor

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, mahalleleri tek tek ziyaret edip, halkın talep ve isteklerini yerinde dinliyor.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, mahalleleri tek tek ziyaret edip, halkın talep ve isteklerini yerinde dinliyor.

Bir yandan belediye hizmetlerini diğer yandan da mahalle gezilerini aralıksız sürdüren Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, vatandaşların talep ve sıkıntılarını bizzat yerinde dinleyerek, çözümü konusunda birim amirleri ve müdürlerine talimatlar veriyor.

Gün boyu kentte devam eden çalışmaları yerinde takip edip, belediye hizmetlerini yürütürken diğer taraftan da mahalle gezilerini sürdüren Başkan Mustafa Turgut hafta sonu, Ulugöz, Burunucu, Gülümpaşalı ve Bolacalıkoyuncu mahallelerini ziyaret etti.

"Silifke Belediyesi olarak gücümüz her şeye yeter" diyerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mustafa Turgut, "Birlik ve beraberlik içerisinde çözemeyeceğimiz hiçbir sorun olamaz. Yeter ki toplum yararına faydalı çalışmalarımızı ifade edelim. Silifke Belediyesi olarak her sorunun üstesinden geliriz" dedi.

Vatandaşların taleplerini tek tek not alarak, çözümü konusunda ilgili birimlere talimat veren Başkan Mustafa Turgut'un mahalle ziyaretlerine, Belediye Meclis Üyesi Mevci Arslan da eşlik etti.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Başkan Mustafa Turgut, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle şehir merkezimizi ve 88 mahallemizi yıllardır yapılmayan hizmetlere kavuşturduk. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek İlçemizi daha yaşanabilir bir şehir haline getiriyoruz. Daha birçok eksiğimiz var. İnşallah bunları da bir bir yerine getireceğiz. Mahallelerimize yeni yollar açarak, parklar yapıyor ve yeni sosyal yaşam alanları kazandırıyoruz. Bizim için imkansız olan hiçbir şey yok. Fakat zaman içerisinde karşımıza çıkan bütün zorlukları bir bir aşarak hizmetlerimizi hızlı bir şekilde yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Esnaflar ve kahvehanede bulunan vatandaşlarda, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'un yaptığı ziyaretlerden memnuniyet duyduklarını belirterek, Başkan Turgut ve ekibine teşekkür ettiler. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Turgut Silifke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title