Haberler

Başkan Tuna, Vatandaşlarla Bayramlaştı

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kurban kesim ve satış yerlerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kurban kesim ve satış yerlerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı.

Toroslar Belediyesi olarak 3 noktada kurban satış yeri, 33 noktada da kurban kesim yeri oluşturduklarının bilgisini veren Başkan Tuna, özellikle kesim yerlerinin hijyen şartlarına uygun olduğunu belirtti. Tuna, kurban satış ve kesim yerlerinde kompresör, su ve tuvalet gibi ihtiyaçların da hazır halde bulunduğunu söyledi. Kurban kesim ve satış yerlerinde vatandaşların her hangi bir sorunla karşılaşmamaları için gerekli tedbirleri aldıklarını kaydeden Tuna, belediye ekiplerinin de bayram süresince görevde olduklarını hatırlattı.

Tüm Türk-İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını da kutlayan Başkan Tuna, "Toroslar Belediyesi olarak, bu bayram öncesinde 3 kurban satış, 33 kurban kesim yeri oluşturduk. Kesim yerlerimizi semt pazarlarımız da oluştururken, semt pazarı olmayan yerlerde de ayrı kesim noktaları yaptık. 1 tane de Büyükşehir Belediyemiz mobil kesim yeri oluşturdu. İnşallah her hangi bir sıkıntı yaşamadan bu bayramı geçireceğiz. Sıkıntı sadece kesim yerlerinde özellikle sabah saatlerinde yaşanan yoğunlukta olabilir ama bu noktada vatandaşlarımızdan acele etmeden, sabırlı ve anlayışlı olmalarını istiyoruz. Gerek kurban satış gerekse de kesim noktalarını hummalı bir çalışma sonucu hazırlayan bütün personelimize teşekkür ediyorum. Hummalı bir çalışma süreci yaşadılar. Bir kez daha bütün halkımızın Mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, Allah kurbanlarını kabul etsin diyorum" dedi.

Tuna, vatandaşların bayramı daha sağlıklı ve huzurlu geçirmeleri amacıyla bayram süresince Zabıta, Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüklerine bağlı ekiplerin de, görevlerinin başında olacağını belirtti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamit Tuna Toroslar Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title