Haberler

Başkan Tuna, Kurban Satış Yerlerini Gezdi

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Kurban Bayramı öncesinde Toroslar ilçesinde oluşturdukları kurban satış yerlerini gezdi.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Kurban Bayramı öncesinde Toroslar ilçesinde oluşturdukları kurban satış yerlerini gezdi. Tuna, kurbanlık alan vatandaşlar adına satıcılarla pazarlık da yaptı.

Başkan Tuna, MHP Mersin Milletvekili Ali Öz ile birlikte kurban satış yerlerinde kurbanlık alan vatandaşlar ve satıcılarla sohbet etti. Türk İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı kutlayan Tuna, yaptığı açıklamada, Toroslar Belediyesi olarak H. Okan Merzeci, Korukent ve Demirtaş Mahalleleri'nde olmak üzere 3 mahallede kurban satış yeri oluşturduklarını, 33 noktada da kurban kesim yeri hazırladıklarını belirtti. Amaçlarının, vatandaşların rahat ve huzurlu bir şekilde kurban ibadetlerini yerine getirmelerini sağlamak olduğunu söyleyen Tuna, Kurban Bayramı süresince Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin görevde olduğunu hatırlattı. Tuna, vatandaşlardan, bir sorunla karşılaşması halinde hemen Alo 153 Zabıta Şikayet Hattı'nı arayarak bildirmelerini istedi.

İlçedeki kurban satış yerlerinde satışların devam ettiğini dile getiren Tuna, "Ufak, tefek eksikliklerimiz olabilir ama şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Zaten belediye olarak sıkıntı yaşanmaması noktasında sürekli takipteyiz. İnsanlarımız satış yerlerinden aldıkları kurbanlıklarını 33 noktada elektriği, suyu, kompresörü ile hazırladığımız ve kasapları da belediye olarak belirlediğimiz usta kasaplardan oluşan kesim yerlerimizde kestirip, kurban ibadetlerini yapmış olacaklar. Amacımız, herhangi bir problemin yaşanmadığı, vatandaşlarımızın kurbanlarını sağlıklı ve dinimize uygun şekilde kestirebilecekleri zeminler oluşturmak. Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz de Kurban Bayramı süresince teyakkuzda olacak. Bu vesile ile hemşehrilerimizin ve Müslüman Türk Alemi'nin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Allah kestikleri kurbanları kabul etsin" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Hamit Tuna Toroslar Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title