Haberler

Başkan Tuna, 1.lig'e Yükselen Bocce Takımını Kutladı

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 1. Lig’e yükselen Toroslar Belediyesi Bocce Takımı sporcuları kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 1. Lig'e yükselen Toroslar Belediyesi Bocce Takımı sporcuları kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

Ankara'da 10-12 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenen 10 takımdan oluşan play-off grubunu lider olarak tamamlayarak 1.Lig'e yükselen Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, Başkan Tuna'yı makamında ziyaret ederek, mutluluklarını paylaştı. Takım Antrenörü Niyazi Kutlay ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette kendilerine sunduğu destek ve katkılarından dolayı Tuna'ya teşekkür eden sporcular, aldıkları bu başarıda Tuna'nın büyük emeği olduğunu vurguladılar.

Başkan Tuna'ya çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren antrenör Kutlay, Türkiye'de Bocce takımları arasında en iyi 16 takımdan biri olduklarını hatırlatarak, "Aynı zamanda bu ekibimiz kızlarda okullar arası Bocce müsabakalarında Türkiye şampiyonu oldular ve bu sene yapılması planlanan okullar arası dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Erkek Bocce sporcularımız da okullar arası Türkiye üçüncülüğünü elde ettiler ve milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandılar. Şu anda iki sporcumuz Mehmet Can Yakın ve Merve Daşbaşı da milli takımın sporcuları. Toroslar Belediyesi Bocce Takımı olarak hedefimiz, milli takıma daha fazla sporcu göndermektir. Başkanımız Hamit Tuna'ya spora ve sporcuya sunduğu destek ve katkılarından dolayı yeniden teşekkür ediyoruz" dedi.

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde yer alan Bocce Takımı'nın, Türkiye Bocce 1.Ligi'nde Mersin'i en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirten Başkan Tuna ise eğitim ve sporculuk hayatlarında tüm sporculara başarılarının devamını diledi. Takımın, alınan bu başarıyı hak ettiğini kaydeden Tuna, amaçlarının beyni bilgi birikimi ile dolu, sporcu kimlikleriyle öne çıkan genç nesiller yetiştirmek olduğunu ifade ederek, "Çocuklarımızı ve gençlerimizi, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spor faaliyetlerine önem veriyor ve spora yatırım yapıyoruz. Toroslar Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız. Bocce takımımızın gelecek sezonda birinci ligde ilçemizi ve kentimizi temsil edecek olması bizleri çok mutlu etti. Bu başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Başkan Tuna ziyarette sporcuları tek tek tebrik ederek, spor malzemesi hediye etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamit Tuna Toroslar Türkiye Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title