Haberler

Dikili Belediye Başkanı Tosun Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, ilçe sınırları içerisinde görev yapan mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, ilçe sınırları içerisinde görev yapan mahalle muhtarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, ilçedeki 24 mahallenin muhtarlarıyla düzenlenen öğle yemeğinde buluştu. Dikili Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen yemekli toplantıda Tosun, muhtarlarla tek tek ilgilenerek sorunlarını dinledi. Başkan Mustafa Tosun'un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Bölge Koordinatörü Erhan Önen, Dikili Belediyesi Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol ile Muhtarlık İşleri Müdür Vekili Tamer Kurnaz da hazır bulundu. Toplantıda Başkan Tosun, muhtarla hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi. Muhtarların görüş ve önerilerini her zaman dikkate aldıklarını ifade eden Tosun, "Yeni Bütünşehir Yasası ile siz muhtarlarımız, bizim elimiz, kolumuz, gözümüz konumundasınız. Hatırlarsanız göreve geldiğimizde her mahallesi yaşanılabilir daha güzel bir Dikili'yi hep beraber el ele vererek oluşturacağız demiştik. Bugünde bu hedefimiz doğrultusunda hizmet ve yatırımlarımızı şekillendirirken sizlerin görüş ve önerilerini dikkate alıyoruz. Kentimizde tam otomatik fırını, belediye sosyal tesislerini, FIFA normlarında stadı ve sosyal marketimizi hizmete sunduk. Kadın dayanışma merkezimizi yeni yerine taşıdık. Yakın zaman içerisinde Şafak Pavey Gençlik Merkezi ile Çocuk Bilim Evi gibi iki büyük projeyi daha hayata geçireceğiz. Dikilimiz artık paylaşımcı, katılımcı sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinin ortaya konulduğu bir kent olmuştur. Tüm bunlarla beraber esnafımızın, vatandaşlarımızın, sivil toplum kuruluşlarının ve siz muhtarlarımızın şehrin yönetimine katılımlarını çok önemsiyoruz" dedi.

"SİZLERİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR"

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, konuşmalarına şöyle devam ettirdi:

"Kentimizin ve kentlimizin huzurunu, refah seviyesini yükseltmek, şehrin yönetimine katkı sağlamak için önümüzdeki süreçte de sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. Biliyorsunuz ki, Dikili Belediyesi'nin tüm kapıları ardına kadar açık. Belediye yönetimi olarak muhtarlarımızın daha rahat etmesi ve mahallelerinizin ihtiyaçlarına kısa zamanda çözüm bulması için Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüzü kurduk. Başarımızın gizli kahramanları olan siz muhtarlarımızla yaptığımız işbirliğimizin önümüzdeki süreçte de artarak devam edeceğine ve kentimiz için faydalı çalışmaları el ele yürüteceğimize gönülden inanıyorum. Bu düşüncelerle bugün yanımızda olan tüm muhtarlarımıza gönülden teşekkür ederim."

Yemekli toplantıda söz alan mahalle muhtarları da Belediye Başkanı Tosun'a gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dikili Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title