Haberler

Başkan Tok Bayram Öncesi Yetimleri Sevindirdi

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yetim çocuklara bayramlık armağan ederek sevindirdi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yetim çocuklara bayramlık armağan ederek sevindirdi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yetim çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi. Bayram öncesi öksüz ve yetim çocukları sevindiren Başkan Tok miniklere bayramlık armağan etti. Acem Tekkesi Tarihi Sohbet ve Kültür Evi'nde çocuklarla buluşan Tok, konuklarıyla renkli dakikalar yaşadı. Misafirleri ile tek tek ilgilenen ve sohbet eden Başkan Tok, çocuklarla oyunlar oynamayı da ihmal etmedi.

"GÖZÜMÜZÜN NURLARI"

Bir yetim olarak büyüyüp tüm yetimlere yol gösteren bir Peygamberin ümmeti olduklarını hatırlatan Başkan Tok, "Bugün Hz. Peygamberimizi temsil eden evlatlarımızla birlikteyiz. Bilindiği gibi Peygamberimiz, yetim olarak dünyaya gelmiş ve 6 yaşında da annesi vefat ederek öksüz kalmıştır. Böylece yetim kalan Efendimizi dedesi ve amcası himaye altına almıştır. Resulullah, yetim olarak büyümenin zorluklarını görmüş, yaşamış ve bu sıkıntılara göğüs germiştir. Yetim kalmış çocuklarımıza karşı maddi ve manevi sorumluluklarımız vardır. Maddi sorumluluklarımız; öksüz ve yetimlerin malını ve canını korumak, beslenme, giyinme, barınma gibi ihtiyaçlarını karşılamaktır. Manevi sorumluluklarımız ise; şefkat dolu davranışlar sergilemek, sevgi dolu ortamlar hazırlamak, eğitimiyle ilgilenmek, dini bilgiler vermek, güzel ahlak kazandırmak, hak ve hukukunu korumaktır. Bizler de bugün minik yavrularımıza bayramlıklarını armağan ederek onları bir nebze olsun sevindirmek istedik. Onlarla oyunlar oynadık fotoğraf çektirdik. Allah yavrularımızın yolunu bahtını açık etsin " diye konuştu.

BAŞKANIN MİNİK FOTOĞRAFÇISI

Çocukların isteği üzerine miniklerle toplu fotoğraf çektiren Başkan Tok, fotoğraf çekildikten sonra fotoğraf makinesine koşarak fotoğraf çekmek isteyen minik Elif Nazlı Şimşek'e poz verdi. Makineyi elinden bırakmayan minik Elif, renkli anlara sahne oldu. Minik fotoğrafçısına poz veren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, daha sonra Elif Nazlı ile birlikte fotoğrafları inceledi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Erdoğan Tok Elif Nazlı İlkadım Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title