Haberler

Başkan Tarhan, Minik Öğrencilerle Buluştu

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, minik öğrencileri ağırlayarak, yakından ilgilendi.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, minik öğrencileri ağırlayarak, yakından ilgilendi.

Özel Beyaz Kule Koleji 2-A, 3-A ve 4-A sınıfı öğrencileri yerel yönetimlerin işleyişi ve hizmetlerini daha yakından öğrenmek için Mezitli Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediyenin Meclis Toplantı Salonu'nda ağırlanan öğrencilere, Mezitli Belediye Başkanı Tarhan'ın yanı sıra meclis üyeleri, birim müdürleri ve öğretmenler eşlik etti. Öğrenciler, burada Mezitli'yi tanıtan 'Mutlu Mezitli, Mutlu İnsanlar' isimli videoyu izledi.

Daha sonra 27 yıllık belediyecilik tecrübesiyle yerel yönetimler konusunda öğrencilere bilgi veren Başkan Tarhan, belediye organlarının nasıl oluştuğundan belediye meclisi çalışmalarına kadar birçok konuda örnekli açıklamalar yaptı. Kendilerine ikram edilen sütü yudumlayan öğrencilerle Başkan Tarhan arasında neşeli anlar da yaşandı. Ziyaretin soru-cevap kısmı eğlenceli dakikalara sahne olurken, Tarhan, öğrencilerin sorularını büyük bir keyifle yanıtladı.

Belediyenin sokak hayvanlarının korunması konusundaki projesinden oldukça etkilenen çocuklar, belediye ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirmek istedikleri yeni bir proje için de Tarhan'dan söz aldılar. Mezitli'ye fayda sağlayacak tüm projelere sonuna kadar destek sunacaklarını belirten Tarhan, "Belediye olarak eğitimi önemsiyoruz. Okullara yaptığımız birçok destek ile minik öğrencilerimizin geleceğine katkı sağlıyoruz. Bunun yanı sıra bizlere gelen tüm projeleri değerlendiriyor ve hayata geçirilmesi konusunda gereken çalışmalara en kısa sürede başlıyoruz. Sizin de yapacağınız yeni projelerde birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Başvurdukları belediyeler arasında ilk önce Mezitli Belediyesi'nin dönüş yaptığını vurgulayan 2-A Sınıfı Öğretmeni Şükran Durmaz da okul yönetimi olarak yeni çalışmalarla yeniden bir araya gelmek istediklerini kaydetti.

Ziyarette, minik öğrencilere belediyenin kültür yayınlarından 'Küçük Prens' kitabı hediye edildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Tarhan Mezitli Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title