Haberler

Başkan Tarhan 'Halk Günü'nde Vatandaşlarla Buluştu

Güncelleme:

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan: Vatandaşlarımızı her salı yaptığımız Halk Günü'ne bekliyoruz.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, halkın sorunlarını kendi sorunları gibi gördüklerini belirterek, bu talep ve sorunların takipçisi olacaklarını söyledi.

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşların sorun ve taleplerini her salı makamında dinleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, bir ilki daha gerçekleştirerek 'Halk Günü'nü Davultepe ve Tece'de de yapma kararı aldı.

Bu kapsamda, Tarhan'ın Tece eski belediye binasında yaptığı 'Halk Günü'ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Halkın sorunlarının kendi sorunları olduğunu belirten Tarhan, "Vatandaşlarımızın talep ve sorunlarının her zaman takipçisi olacağız, onların istekleri bizim için hep önemli oldu. Geçen hafta Davultepe'de idik. Bugün de Tece'ye onların taleplerini ve sorunlarını dinlemek için geldik. Burada çözmemiz gerekenleri, başkan yardımcılarımız, müdürlerimizle anında çözüyoruz. Çözemeyeceğimiz sorunların ve taleplerin ise notunu alıyoruz, takipçisi oluyoruz. İmkanlarımız ve yasaların bize tanıdığı sorumluluk çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Mezitli'nin her yerinde görevimizin başındayız" dedi.

Tarhan, 'Halk Günü'nü gerekirse Fındıkpınarı, Tepeköy mahallelerinde de yapacaklarını açıkladı. Başkan Tarhan, "Bizim için önemli olan Mezitli ve vatandaşlarımız için ne yapabiliriz. Artık 'Halk Günü' bir gelenek haline geldi. Başkanlık görevimiz, vatandaşlarımızın hizmetinde, makamımızda hiçbir zaman gereğinden fazla bulunmayacağımı zaten ilk günden itibaren kapımızın herkese açık olduğunu söylemiştim. Yine de bize ulaşamayan vatandaşlarımız için burada yaptığımız 'Halk Günü' bunun gerçekleştiğinin kanıtı. Vatandaşlarımızı her salı yaptığımız 'Halk Günü'ne bekliyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Tarhan Davultepe Mezitli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title