Haberler

Şahinbey Belediye Başkanı Makamına Dualarla Oturdu

Güncelleme:

Şahinbey Belediye Başkanlığına seçilen Tahmazoğlu, mesai sonrası personelleri tarafından hazırlanan sürpriz programda davul zurna ile karşılandı.

30 Mart Mahalli idareler seçiminde ikinci kez büyük bir oy oranı ile Şahinbey Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Tahmazoğlu, mesai saati sonrası personelleri tarafından hazırlanan sürpriz programda davul zurna ile karşılandı.

Şahinbey Belediyesi hizmet binası bahçesinde vatandaşlarında katıldığı coşkunlu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Tahmazoğlu, tek tek herkes ile tokalaştı. Kuran tilaveti ile başlayan programda, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Şahinbey Belediyesi gençlik merkezinde eğitim gören minik Ayşe Mine Erdoğan 'Şahinim ağam' şiirini okudu.

Bugün bayram olduğunu ifade eden AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, "1 Ocak'tan bu yana çalışıyoruz, yaklaşık 80 tane köy, 107 mahalleyi ziyaret ettik. Birçok seçim bürosu açılışı yaptık ve çok şükür anlımız ak bir şekilde huzurlarınızdayız. 1 Ocak'tan bu yana 1 kişilik değil, 2 kişilik değil 3 kişilik çalışan teşkilat üyelerimizin hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Seçim süresince dedik ki bizim başkanımız ilklerin başkanı, bizim başkanımız enlerin başkanı, bizim başkanımız Şahinbey'de yaşayan 817.258 kişinin başkanı, başkanımızla gurur duyuyoruz. Başkanımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum"dedi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise yeni dönemde yeni işler yapacaklarını belirterek, "Geçmiş 5 yılda Şahinbey ilçemizi daha ileri nasıl taşırız diye gece gündüz demeden teşkilatımız, personellerimiz ve halkımızın desteği ile çalıştık. Göreve geldiğimizde borçlu bir belediyeydik, iki yılda borcumuzu bitirdik. Kırk yıllık hayal olan ve yapılamaz denilen projeleri hayata geçirdik. Yaptığımız çalışmalarımızda enlerin ve ilklerin belediyesi olduk. Halkımız yeniden daha yüksek oy oranı ile bu görevi yeniden bize verdi. Halkımızın bu güvenini boşa çıkarmamak için daha fazla çalışacağız. Türkiye'de birçok belediyemiz yaptığımız projeleri model olarak alıyor, yine en kapsamlı kentsel dönüşüm, en fazla konut, en fazla işyeri, en fazla park ve Türkiye'nin en büyük parkı belediyemiz tarafından yapıldı. Bundan sonrada ekibimizle birlikte delikli kuruşun hesabını sorarak, israf etmeden yemeden yedirmeden yerli yerine harcayarak, milletimizin hak ettiği hizmeti yapmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarının yapılmasında emeği geçen teşkilatımıza, personellerimize ve halkımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Program sonunda katılımcılara karanfil veren Başkan Tahmazoğlu okunan dualar ardından alkışlar eşliğinde makamına giderek, tebrikleri kabul etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title