Haberler

Başkan Tahmazoğlu Demokrasi Nöbetçileri ile Yemekte Buluştu

Şahinbey Belediye Başbakanı Mehmet Tahmazoğlu Demokrasi nöbetçileri ile yemekte bir araya geldi.

Şahinbey Belediye Başbakanı Mehmet Tahmazoğlu Demokrasi nöbetçileri ile yemekte bir araya geldi.

Yemeğe katılan vatandaşlar bayraksız ve vatansız yaşamaktansa toprak altında yaşamayı tercih edeceklerini ifade etti. Her gün Demokrasi Meydanı'na gelerek nöbet tutan Demokrasi nöbetçileri ile yemekte bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlara teşekkür etti.

"Oyunu bozdular"

Her siyasi düşünceden herkesin katıldığı yemekte konuşan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, "Öncelikle 27 günden bu yana Demokrasi Meydanı'nda yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle nöbet tutan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Aç, susuz, uykusuz kaldılar ama nöbetten asla vazgeçmediler. Demokrasi Meydanı'nı Okçular Tepesi olarak kabul ettiler ve sabahlara kadar işinden, eşinden, aşından fedakarlık ederek Milli İrade nöbetlerine devam ettiler. Allah onlardan razı olsun. Çünkü bu yapılan iş küçük bir iş değil. Ülkemizi bölmeye yönelik yapılan darbe hareketine karşı, millet karşı bir darbe hareketiyle, hem darbecilerin bu oyununu ve o darbecilerin arkasındaki esas üst akıl dediğimiz dış güçlerin planlarını, hem de Türkiye, Ortadoğu ve İslam alemi üzerindeki oyunlarını bozdu. Bu dünya tarihinde ilk defa oluyor. Millet kendisine karşı darbe yapanlara 'söz de, karar da milletindir ben kendi irademe sahip çıkıyorum' diyerek, Karayılanların, Şahinbeylerin, Özdemir Beylerin torunları olduğunu göstermiş oldu. Tek bayrak, tek vatan, tek millet anlayışını yaşattıkları için ben herkese yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

"Vatanımız için ömür boyu nöbet tutarız"

Başkan Tahmazoğlu ile birlikte yemekte buluşan vatandaşlar, vatan için her daim nöbete hazır olduklarını belirterek, "Vatanımız için değil 25-30 gün, bir ömür boyu nöbet tutacağız. Allah'ım bayrağımızı indirmesin, ezanımızı dindirmesin. Büyüklerimizi de Allah'ım başımızdan eksik etmesin. Biz bayrağımız ve vatanımız için nöbet tutuyoruz. Bayraksız ve vatansız yaşamaktansa toprak altında yaşamayı tercih ederiz. Başımızda çok iyi bir liderimiz var. 15 Temmuzun ilk gecesinden son gününe kadar nöbetimizi kesintisiz tuttuk ve bundan dolayı Allah'ımıza şükrediyoruz. Başkomutanımızın bir sözüyle Demokrasi Meydanı'na yürüdük. Biz o meydana ölmek için çıktık. Allah vatanımızı milletimizi dış güçlerin şerrinden korusun" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title