Haberler

Başkan Tahmazoğlu 2. Dönem İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Şahinbey Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı birinci oturumu Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı birinci oturumu Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında belediye meclis salonunda yapıldı. Başkan Tahmazoğlu, geçmiş 5 yılda yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerine slayt eşliğinde bilgiler verdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından başlayan yeni dönem meclisinde ilk olarak meclis yoklaması yapıldı. Daha sonra yeni dönemde görev yapacak meclis üyelerinin seçimi yapıldı. Meclis 1'inci Başkan vekilliğine Nihat Aydıngüler, 2'inci Başkan vekilliğine Hızır Arıkök,1'inci Katip üyeliğine Gülhan Dinç, 2'inci Katip üyeliğine Bekir Aslan,1'inci yedek divan üyeliğine İbrahim Bal ve 2'inci yedek divan üyeliğine Kanber Kurt seçilirken, Encümen Üyeliğine Kurt Ali Kılçık, Özgür Özdağlı ve Sedat Kılınç seçildi.

İmar Komisyonuna Cuma Güzel, M. Yaşar Göktürk, İhsan Güzel, Mehmet Dağcı ve Hasan Türk seçilirken, Plan Bütçe komisyonuna Birol Ülger, Filiz Üzücü, Tekin Çürükoğlu, Raci Dölek ve Yılmaz Kireç seçildi. Latife Havuçcuoğlu, M. İbrahim Özkalkan, Abdullah Taştekin, Seyhan Fesli ve Mehmet Dokbay'ın Tarife Komisyonuna seçildiği mecliste, Mehmet Okyay, Bahyettin Bakır, Adil Tabanıyastıoğlu, Harun Karataş ve Zeki Gürsel Çevre Temizlik komisyonuna seçildi. Eğitim Gençlik ve Spor Komisyonuna Selim Petek, Mehmet Ercan, Şıhmehmet Öztürk, Mehmet Okutan ve Uğur Kalkan seçilirken, Hayriye Özmantar, Müslüm Yüksel, Mehmet Akıncıoğlu, Aydın Karahan ve Hasan Şencan Dış İlişkiler komisyonuna seçildi.

Şahinbey Belediyesi'nin de üye olduğu Tarihi Kentler Birliği asil üyeliğine Raci Dölek yedeğe Seyhan Fesli seçilirken, Türk Dünyası Belediyeler Birliği asil üyeliğine Latife Havuçcuoğlu ve Bahyettin Bakır yedeklere ise Özgür Özdağlı ve Sedat Kılınç seçildi. Sosyal Yardım Değerlendirme Kuruluna Hayriye Özmantar ve Kamber Kurt seçildi. Gündeme alınan 19 maddenin dokuzu görüşülüp kabul edilirken, 10 maddenin ise ilgili komisyonlarda görüşmelerinin yapılması için havalesi yapıldı.

Başkan Tahmazoğlu daha sonra yeni dönemin ve yeni üyelerin Gaziantep ve Şahinbey için hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, başarılar diledi. Gündemde görüşülecek madde kalmadığından meclis 17 Nisan 2014 Perşembe günü saat: 14.00'de yeniden toplanılması kararlaştırıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Sedat Kılınç Bekir Aslan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title