Haberler

Başkan Sedefçi'den Anlamlı Ziyaret

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne Bedensel Engellileri Koruma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne Bedensel Engellileri Koruma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

Yeni yönetimini oluşturan Edirne Bedensel Engellileri Koruma ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret eden Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, "Belediye olarak yaptığımız tüm çalışmalarda engellilerimizin önceliğini göz önünde bulundurmaya çalışmaktayız. Yeni yaptığımız tüm asfaltlama çalışmalarında hem görme engelli hem de bedensel engelli vatandaşlarımız için yol çizgilerimizi, kaldırımlarımızı daha uygun hale getirdik" dedi.

Edirne Bedensel Engellileri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Dilek Kaynak, Başkan Yardımcısı Elif Yoleri Kaya, Genel Sekreter Nuri İbibik, Sayman İsmail Yavuz Satıcı, Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Gençler'in hazır bulunduğu ziyarette, dernek üyeleri Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ile

sohbet etti.

Başkan Hamdi Sedefçi'ye şikayet ve önerilerini dile getiren Bedensel Engellileri Koruma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, Başkan Sedefçi'nin ziyaretinden dolayı çok memnun olduklarını ifade ettiler.

Edirne Bedensel Engellileri Koruma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Dilek Kaynak, dernek olarak projelerinden bahsederek, dernek olarak projesini hazırladıkları Yaşam Merkezi için Başkan Hamdi Sedefçi'den destek istedi. Engelli gençlerin spor yapabilmeleri, engelli çocukların da özgürce parkta oynayabilecekleri oyun parkları isteklerinden bahseden Kaynak, "Bugüne kadar engelli bireyler olarak bizler hep arka planda bırakıldık. Ancak sizin bizi ziyaret etmeniz, bizlerin sorunlarını ve projelerini canı gönülden dinlemeniz bizi çok mutlu etti" dedi.

Ziyaret sonunda Dernek üyeleri ve Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi hatıra fotoğrafı çektirdi.

22.11.2012 16: 03: 02

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamdi Sedefçi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title