Haberler

Başkan Sarıcaoğlu, Basınla Bir Araya Geldi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Kavak için ekibimizi ve stratejilerimizi belirledik.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Kavak için ekibimizi ve stratejilerimizi belirledik. Eksiklerin röntgenlerini çektik. Kavak'ta çok eksik var. Biz Kavak'ta anahtar olacağız" dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Çakallı Mahallesi'nde bulunan tarihi Taşhan'da basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltıya Samsun'da yayın yapan gazete, televizyon, internet haber siteleri, haber ajanslarının temsilcilerinin yanı sıra AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Kavak Belediye Meclis Üyeleri ve davetliler katıldı.

"KAVAK'TA ÇOK EKSİK VAR"

Kahvaltı sonrası çalışmalarından ve projelerinden bahseden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçenin eksiklerini bildiklerini söyledi. Başkan Sarıcaoğlu, "Kavak için ekibimizi ve stratejilerimizi belirledik. Eksiklerin röntgenlerini çektik. Kavak'ta çok eksik var. 5 yıllık planı hazırladık. Yol haritamız belli. 1 yıllı eylem planımız yaptık ve hazır. Projelerimiz hayata geçtikten sonra biten işleri tek tek sunacağız. 2015 yılı yaz dönemine kadar belirlediklerimizi bitireceğiz. Eski Belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Ellerinden geleni yapmışlar. Biz iktidar ve devletimizin gücünden kavak ilçesini faydalandıracağız. Kavak bu zamana kadar güçsüz kalmış. Belediye'nin sadece öz kaynaklarından, planladığımız projeleri 300 yılda yapamazsınız. Mümkün değildir. Ama Bakanlık, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, bürokrasi ve özel müteşebbislerin desteğiyle vatandaşlarımızın önünü açmak anlamında hizmet edeceğiz. Biz Kavak'ta anahtar olacağız. Klasik belediye başkanı olmayacağız. Vatandaşa bizi dedik ki başı, dişi ağrıyan ailesiyle problemi olan herkes bizi gelip bulabilir. Vatandaşlarımıza klasik belediye başkanlığından farklı bir portre çizdik. Hangi kurumla işimiz varsa o kuruma gidiyoruz. İşimiz yoğun ama keyifli. 7 Aylık sürecin 3,5 ayında tam anlamıyla hizmet vermeye başladık" diye konuştu.

YAŞAR DOĞU VE BAŞKAN YUSUF ZİYA YILMAZ'A JEST

İlçede hazırlanan projeler arasında merhum milli güreşçi Yaşar Doğu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın isimlerinin dahil olduğu proje olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, "İlçemiz de toplam 43 proje vardır. Bunlardan 15'e yakınını 2015 yazına kadar tamamlayacağız. İlk olarak Yaşar Doğu Müzesi'ni tamamlamak üzereyiz. İnşallah onun ölüm yıl dönümünde faaliyete geçireceğiz. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın da adı alacağı bir park yapıyoruz. Bu Samsun'da tek olacak olan bir park. 12 bin 700 metrekarelik bir alan. Burası atıl bir haldeydi. Şimdi oraya harika bir sosyal tesis yapacağız. Çocuklar için oyun alanı, yürüyüş parkurlarının olduğu bir yer. Allah nasip ederse 2015 yılı Nisan ayında bitirip halkımızın kullanımına sunacağız" şeklinde konuştu.

"KİMSEYİ İŞTEN ÇIKARTMADIK"

Belediye Başkanı olduğu dönemden bu yana hiçbir çalışanı görüşü ne olursa olsun işten çıkarmadıklarını söyleyen Başkan Sarıcaoğlu, "Belediye başkanı olduğumda herkes tedirgindi. İşten çıkartılacak çalışanlar olduğu söylentisi vardı. Biz siyasi görüşü ne olursa olsun hiç kimsenin işine son vermedik. Aksine 25 personel daha işe aldık. Ayrıca belediyemize gelerek iş isteyen yaklaşık 200 vatandaşımıza da referans ve vesile olarak işe yerleştirdik" ifadelerini kullandı.

"MELEMEN DEĞİL MENEMEN"

Çakallı yöresinde yıllardır yapılan yöre yemeğinin isminin "menemen mi" yoksa "melemen mi" tartışmasına son noktayı koyan Başkan Sarıcaoğlu, " Menemen, Çakallı'ya aittir. Bunun gerçek adı belediye meclisimizde de geçen gün tartıştık ve çoğunluk 'menemen' olarak tescilledi. Çoğunluk 'menemen' dedi. Bu menemen ve melemen konusu sadece tartışılmıştır, meclis kararı değildir. Herkesçe bilinen bu yemeğin adı 'menemen'dir" açıklamasında bulundu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Sarıcaoğlu Menemen Samsun Kavak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title