Haberler

Başkan Sarı, Güven Tazeledi

Hakkari'nin Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 7'nci olağan genel kurulunda mevcut başkan İrfan Sarı güven tazeledi.

Hakkari'nin Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 7'nci olağan genel kurulunda mevcut başkan İrfan Sarı güven tazeledi.

Mevcut başkan İrfan Sarı'nın tek liste ile girdiği genel kurula, BDP Yüksekova ilçe yöneticileri, Hakkari Şoförler Odası Başkanı Abdi Arslan, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Yüksekova Şoförler Odası Başkanı Yavuz Özcan, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, Şemdinli Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Tekin, Yüksekova Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabahattin Kepenek, banka müdürleri, muhtarlar, STK temsilcileri, oda üyeleri ve esnaflar katıldı. 421 üyenin katıldığı ve 151 oyun kullanıldığı genel kurul sonucunda mevcut başkan İrfan Sarı yeniden başkanlığa seçildi.

Sarı, genel kurulda yaptığı konuşmasında, oda üyelerinden, kanser hastalığına yenik düşen Nebi Yiğit, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Cumali Güngör, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Halim Öner ve Yüksekova'da çıkan olaylarda hayatlarını kaybeden Veysel ve Reşit İşbilir'in hikayelerini anlatırken salonda duygusal anlar yaşandı. Sarı, hayatlarını kaybeden oda üyelerinin hikayeleri üzerinden Yüksekova'da sağlık, trafik ve güvenlik sorunlarını eleştirerek, yetkililerin bu konulardaki duyarsızlıklarının sona ermesi gerektiğine vurgu yaptı.

Sarı'nın başkanlığındaki Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

"Vedat Çoğaç, Nurettin Özcaner, Ayhan Atsız, Neşet Durna, İsmet Dayan, Sevda Canan." - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Özdemir Yavuz Özcan Yüksekova Hakkari Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title