Haberler

Başkan Polat'ın, Polis Haftası Mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, Polis Teşkilatının düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması, huzur, güven ortamının sağlanması gibi önemli görevler üstlendiğini belirtti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında, Polis Teşkilatının düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması, huzur, güven ortamının sağlanması gibi önemli görevler üstlendiğini belirtti.

Polis Teşkilatının 171. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Cumhuriyetin en köklü kurumlarından biri olan Polis Teşkilatının önemli görevler üstlendiğini kaydetti. Polat mesajının devamında, "Polis Teşkilatı huzur ve güvenliğimizi sağlarken gücünü halktan ve kanunlardan alarak yapmaktadır. Güvenlik güçlerimiz, polisimiz, görevini her zaman fedakarca yapmış, gerektiğinde canını vererek, görevlerini yerine getirmiş, bundan dolayı da toplumumuzun güven ve takdirini kazanmıştır. Her anlamda köklü bir deneyim ve birikime sahip Emniyet Teşkilatı, modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanıma sahip olarak, başarılı hizmetler vermeye devam etmektedir. Halkın huzuru, güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bütünlüğü için cefakarca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızla gurur duyuyoruz. Ülkemizin köklü kurumlarından biri olan Polis Teşkilatının çok değerli mensupları vatandaşlarımızın huzur ve güveni için ülke çapında büyük bir fedakarlık göstererek, mesai mefhumu bilmeden, gece gündüz huzur ve güven için çalışarak, halkımızın destek, güven ve takdirini kazanmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Polis Teşkilatımızın 171. yıl dönümü dolayısıyla görevi başında şehit düşen polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Emniyet Teşkilatının değerli mensuplarına sağlık ve başarı diliyor, her daim güvenlik birimlerimizin görevlerinde yardımlarını esirgemeyen kıymetli Malatya ve Yeşilyurtlu hemşehrilerime teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polis Haftası Uğur Polat Yeşilyurt Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
title