Haberler

Başkan Piriştina'dan Küçük Dostlara Tatil Hediyesi

Yarıyıl tatilini keyifli hale getirmek için öğrencileri tiyatro ile buluşturan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Sizden tek istediğimiz bu dönemde derslerinize sıkıca sarılın” dedi.

Yarıyıl tatilini keyifli hale getirmek için öğrencileri tiyatro ile buluşturan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, "Sizden tek istediğimiz bu dönemde derslerinize sıkıca sarılın" dedi.

Buca Belediyesi, yarıyıl tatilini keyifli hale getirmek için öğrencileri tiyatro ile buluşturdu. Belediyeye ait Olimpik Yüzme Havuzu binası konferans salonunda iki gün süren tiyatro oyunlarında Bucalı çocuklar doyasıya eğlendi. Yarıyıl tatili süresince öğrencilerin tatillerini daha verimli geçirilebilmesi için birçok aktivite düzenlediklerini belirten Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucalı öğrencilere, "Yarılyıl tatiliniz bitiyor. Bundan sonra uzun bir eğitim sürecine daha gireceksiniz. Sizden tek istediğimiz bu dönemde derslerinize sıkıca sarılın" diye seslendi.

İki günlük tiyatro etkinlikleri kapsamında 6 Şubat Cuma günü saat 13.00'te 'Sen, Ben, Biz, Bir de Eşek' ve 15.00'te 'Kaptan Zencefil' oyunları sahnelendi. 7 Şubat Cumartesi günü ise saat 13.00'te 'İki Bavul Dolusu' adlı oyun, 15.00'te de 'Karagöz-Hacivat' gösterisi, küçük öğrenciler doyumsuz dakikalar yaşattı. Bucalı öğrencilere ücretsiz olarak sergilenen tiyatro gösterileri ile çocuklar yarıyıl tatilinde keyifli anlar yaşadı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Levent Piriştina Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title