Haberler

Başkan Öztürk Suruç Olaylarını Kınadı

Ağrı’nın Tutak Belediye Başkanı Fırat Öztürk, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki olayları kınadı.

Ağrı'nın Tutak Belediye Başkanı Fırat Öztürk, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki olayları kınadı.

Tutak Belediye Başkanı Fırat Öztürk, "Dün Suruç'ta meydana gelen insanlık dışı, alçakça saldırıyı lanetliyor, saldırıda yaşamını yitiren bütün gençlerimize Allah'tan rahmet, halkımız ve yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerimi iletiyorum. Yaralanan arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Dün bir kez daha insanlık onurunu yitirmiş, barbarlık ve tecavüz ordusunun neler yapabileceğine tanıklık ettik. Özellikle de Rojava devriminin hemen yıldönümü sonrasında ve Kobani ile dayanışmak için yola çıkmış Türkiyeli devrimcilerin hedef alınması, Kobani etrafındaki enternasyonal dayanışmanın kırılması çabasıdır. Bu, halklarımıza, Kobani etrafındaki devrimci dayanışma ruhuyla kenetlenen yiğit insanlara 'bu dayanışmadan vazgeçin' mesajıdır. Bizler Kürt halkı olarak bu dayanışma ve birliktelikten vazgeçmeyeceğiz. Böylesi saldırılar bizleri yıldırmayacak tam aksine birlikteliğimizi daha da güçlendirecektir" dedi.

Başkan Öztürk, yaşanan vahşetin ardından belediye binasına siyah örtü astırarak olayı kınadı. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Tutak Ağrı Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

tutak:

Bu belediye başkanları terör olaylarını neden kınamıyor ne zamanki terörü lanetlerseniz ozaman sizin barış demokrasi kardeşlik söylemlerinize inanırız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title