Haberler

Başkan Öztürk Doğubayazıt Gazisini Evinde Ziyaret Etti

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Karabulak Jandarma Karakolu’na PKK’lı teröristler tarafından 2 ton patlayıcı yüklü traktörle düzenlenen intihar saldırısında yaralanan Ceyhanlı Er Yahya Akbolat’ı ziyaret etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Karabulak Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristler tarafından 2 ton patlayıcı yüklü traktörle düzenlenen intihar saldırısında yaralanan Ceyhanlı Er Yahya Akbolat'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ile beraber İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kütüçü, Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Ayhan Evli ve İlçe Emniyet Müdürü Bülent Tırnaksız ile birlikte er Yahya Akbolat'ı ziyaret etti.

Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ile Başkan Alemdar Öztürk ve beraberindekiler saldırıda yaralanan ve hastanedeki tedavisinin ardından Şahin Özbilen Mahallesi'ndeki baba evine gelen er Yahya Akbolat ve ailesine geçmiş olsun temennilerinde bulundu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alemdar Öztürk Yusuf Alemdar Doğubeyazıt Ceyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title