Haberler

Başkan Özdemirden, Yalan Habere Sert Tepki

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, geçtiğimiz günlerde sosyal medya ve ulusal basında çıkan alternatif kutlu doğum haberlerine sert tepki gösterdi.

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, geçtiğimiz günlerde sosyal medya ve ulusal basında çıkan alternatif kutlu doğum haberlerine sert tepki gösterdi.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, "Gölbaşı Belediyesi takdir edersiniz ki sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere önem veren bir belediye. Öyle sanıyorum ki bizim kadar bu kültürel faaliyetlerde çevremizde etkinlik yapan başka bir belediyede yoktur. Bugün akşam yapacağımız Ömer Döngeloğlu sohbeti, semazen gösterisi, ilahi dinletisi ve mehteran gösterisi bazı çevreler tarafından istismar edildi. Sebebini kesin olarak bilemiyorum ama belki şahsımı belki belediyemizi beklide mensubu olduğumuz fikri yıpratmak amacıyla da olmuş olabilir. Ama kimsenin vebalini de almak istemiyorum kim yaptı neden yaptı bilemiyorum ama beni en çok üzen şey sosyal medyada bizim afişin üzerine kutlu doğum gecesi diye bir cümlenin monte edilerek yayınlanması. Sanki Kutlu doğum haftasına alternatif bir gece oluşturuluyormuş gibi lanse edilmesine çok üzüldüm. Şunun herkesçe çok iyi bilinmesini isterim iyi insan vardır, muhterem insan vardır, çoktur da,ama kutsal insan benim için bir tanedir. Kutlu doğum benim için bir tanedir. O da yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed'dir. Bunun dışında kutlu doğum gecesi, kutlu doğum günü, saati ya da kutlu insan yoktur. Bunun böyle bilinmesini istiyorum. Tekrar ediyorum iyi insan vardır muhterem insan vardır çoktur da ama kutsal insan benim için bir tanedir. Kutlu doğum benim için bir tanedir. O da yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed'dir" dedi.

Bu kültürel faaliyeti istismar edenlerin sanki kendi tarafından özellikle yapılıyormuş gibi yaygara yapıldığını kaydeden Özdemir, "Bizleri olay ziyadesiyle üzdü. Tarih değişikliği konusunda ise, Cumhurbaşkanımızın doğum gününe gelemesi beni üzmez, şahsi olarak beni sevindirir, aynı gün Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu' nun da doğum günü ve Adıyaman Belediye Başkanımız Sayın Hüsrev Kutlu'nun da doğum günü aynı gün. Bizim personelin de doğum günü Cumhurbaşkanımızın doğum gününe gelmesi beni üzmez sevindirir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölbaşı Belediyesi Ömer Döngeloğlu Hüsrev Kutlu Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title