Haberler

Başkan Özdemir'den Öğrencilere Başarı Mesajı

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Özdemir, YGS öncesinde başarı mesajı yayınlayarak, "Öğrencilerimizin üniversiteye girişinde ilk adımı oluşturan YGS bu hafta Pazar günü ilçemizde de gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmalarıdır. Öğrencilerimizin bu duygu ve düşüncelerle stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri durumunda bilgi ve birikimlerini en üst düzeyde yansıtacaklarına inanıyorum. Öğrencilerimizin yapılacak bu sınavda da çalışmalarının karşılığını alacaklarına inanıyorum. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title