Haberler

Başkan Özcan Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Mersin Milletvekili İsa Gök ve CHP İl Başkanı Faruk Akar'la birlikte CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan'ı ziyaret etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, CHP Mersin Milletvekili İsa Gök ve CHP İl Başkanı Faruk Akar'la birlikte CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan'ı ziyaret etti.

Özcan ve beraberindekilere, CHP Tarsus ilçe Başkanı Ali İlk ile partililer de eşlik etti. Ziyarette konuşan Özcan, Tarsus adayı Haluk Bozdoğan'a güveninin sonsuz olduğunu belirterek "Tarsus'un hali işte ortada. Tarsus köy hayatından çıkamamıştır. Saat 18.00'dan sonra bir ailemiz, bir genç kızımız sokağa çıkamaz durumda. Lokantalarında ailenizle birkaç saat hoşça bir vakit geçiremezsiniz. Tarsus'un bize, CHP'ye, halkçı bir belediyeye ihtiyacı var. Projelerimizi seçime 1 ay kala basın huzurunda size açıklayacağız. Biz Tarsus'ta göreve geldiğimizde şu andaki mevcut belediye başkanının yaptığı hizmetlerin kat kat fazlasını yapacağız. Tarsus'ta bomba tesiri yaratacak projelerle karşınıza çıkacağız. Çünkü Tarsus, Mersin'in en büyük ilçesi ve bizim için çok önemli. Adayımız Haluk Bozdoğan'la seçimi kazanıp Tarsus'u yıllar sonar da olsa yine sosyal demokrat belediyeciliğe kavuşturacağız" dedi.

Mevcut yönetimin Tarsus'a 20 yıldır hiçbir şey katmadığını iddia eden Özcan, "20 yıldır Tarsus'u yönettiğini zanneden ve Tarsus'u bir köy görüntüsüne sokan yönetim, şimdi kalkmış Mersin Büyükşehiri yönetmeye talip. Tarsus'a ne verdin ki, Mersin'in tamamına ne vereceksin? Ancak 20 yıldır Tarsusluların çektiği eziyet inşallah 30 Mart akşamı sona erecek" diye konuştu.

CHP Tarsus adayı Haluk Bozdoğan ise Tarsus'un şu andaki durumundan ve gelecek için planlarından bahsetti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title