Haberler

Başkan Özaltun Meslek Lisesi Öğrencileriyle Buluştu

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kendisini ziyarete gelen Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, kendisini ziyarete gelen Anadolu Sağlık Meslek Lisesi  öğrencileri ile bir araya geldi.

Özaltun, Belediye Meclis Salonu'nda ağırladığı öğrencilerin talep ve sorunlarını dinledi.

Belediye olarak gençliğin her zaman yanında olduklarını söyleyen Özaltun, "Kapımız size her zaman açık. Gelecekte bizlerin boşalttığı yerlere sizler geleceksiniz. Dolayısıyla biz, sizlerin ufkunun ve geleceğinin daha sağlam olması için ne gerekiyorsa yapmakla mükellefiz" dedi.

Lise ve üniversite çağındaki gençlerin belediyen bazı taleplerinin olduğunu dile getiren Özaltun, genellikle sosyal faaliyetlerin eksikliğinden yakınıldığını belirtti.

Belediyenin alt yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik noktasında da görevlerinin bulunduğuna dikkati çeken Özaltun, "Bu konuda sosyal projeler hazırladık. Gençlerimizden bu konuda fikir alıyoruz. Gençlerimiz tarihi gezi mi, tiyatro mu, sinema mı, konser mi, sportif aktiviteler mi, neler istiyor, bunları bilmek istiyoruz. Amacımız; çoğunluğun istediği sosyal projeleri gerçekleştirmek" diye konuştu.

Başkan Özaltun, konuşmanın ardından bir restoranda öğrencilerle yemek yedi. Yemek davetine, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Sefa Mercan, Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ve Belediye Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Murat Özaltun Beyşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title