Haberler

Başkan Özakcan; "Mahalle Toplantılarımız Seçim Değil Verim İçin"

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan ’Mahalle Buluşmaları’ kapsamında halkla bir araya gelmeye ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan 'Mahalle Buluşmaları' kapsamında halkla bir araya gelmeye ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Başkan Özakcan, "Mahalle toplantılarımız seçim değil, verim için" dedi.

Efeler Belediyesi 4 ve 5'inci mahalle buluşmalarını Tepecik ve Çeştepe Mahallelerinde gerçekleştirdi. Halkın sorunlarını dinlemek ve çare bulmak amacıyla düzenlenen toplantılara CHP Aydın Milletvekili M. Fatih Atay ve CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci'nin de katılarak Başkan Özakcan'a destek verdi.

"EFELER BELEDİYESİ BENİM AİLEM"

Özakcan ve beraberindekiler ilk olarak Tepecik Mahallesi'ni ziyaret etti. Adnan Savaş'ın Kahvesi'nde gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan Mahalle Muhtarı Mevlüt Başak, mahalle buluşmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Efeler Belediyesi'ni ailesi gibi gördüğünü ifade eden Başak, "Efeler Belediyesi'nin yeri bende ayrıdır. Sağ olsunlar yetkileri dahilinde olan her talebimizi karşılamak için canla başla çalışıyorlar. Mesut Başkanımız bizim bir abimiz. 5 tane ablam var 6'ıncı ablam da Başkan Yardımcımız Sumran Ünal'dır. Muhtar olduğumdan bu yana 20 ay geçti. Muhtarlık hizmet binamıza da çok yardımları oldu, bilgisayarımıza varıncaya kadar verdiler. Yeni yapılanmakta olan bir belediyeye nazaran yaptığı hizmetler küçümsenecek boyutta değil. Mesut Başkanımıza olan sevgim kelimelerle anlatabileceğim boyutta değil, sağ olsun kendisi hizmette sınır tanımıyor. Emekçinin ve vatandaşın her zaman yanında olan, hizmet güneşi ile Efeler'i aydınlatan mütevazi Başkanımız Mesut Özakcan'a bu toplantıları düzenlediği ve sorunlarımızla ilgilendiği için teşekkür ediyorum" dedi.

"MAHALLE TOPLANTILARIMIZ SEÇİM DEĞİL VERİM İÇİN"

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Pazar günü gerçekleştirilecek olan genel seçimleri hatırlatarak, "Mahalle buluşmalarımızı seçim nedeniyle düzenlemiyoruz. Bu toplantıları her mahallede sürdürmeyi planlıyor, vatandaşlarımızın sorunlarına çare bulmak ve yerinde incelemeler yapmak için mahalle mahalle geziyoruz. Belediye olarak daha verimli nasıl çalışabiliriz? Daha iyi nasıl hizmet götürebiliriz? sorularının cevabını aramak için buradayız" diye konuştu.

"HALKIMIZIN EMRİNDEYİZ"

Efeler Belediyesi olarak halkın hizmetinde olduğunu ifade eden Başkan Özakcan, "Yerelde iktidar olmak yetmiyor. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar merkezi yönetimden bu güne kadar bir kuruşluk katkı almadık. Efeler Belediyesi olarak oturacak ne makamımız ne de hizmet verecek bir hizmet binamız vardı. Fen İşleri Müdürlüğümüzde bir kazma, küreğimiz dahi yoktu. Teknik donanımlarımızı bir an önce tamamlamak için çalışıyoruz. Yeni iş makineleri aldık, Ekim ayı başında yaptığımız belediye meclisi toplantımızda 13 adet daha iş makinesi almak için karar alıp parasını peşin yatırdık ve makinelerimizin gelmesini bekliyoruz. Bildiğiniz gibi Efeler Belediyesi Eski Aydın Belediyesi'ne 56 köy ve 5 beldemiz daha katılıp nüfusu da 100 bin artarak yeni bir belediye olarak kuruldu. Yol hizmetlerinden, temizliğe, cenaze defin işlerine, Eğrikavak'tan, Kardeşköy Mahallesi'ne kadar her mahalleye yetişmeye çalışıyoruz. Her mahallede eksik ve kusurlarımız olabilir, bunları da vatandaşlarımızın da istekleri ve yönlendirmeleri ile gidereceğimizden eminim. Biz halkımızın hizmetinde ve emrindeyiz" ifadelerini kullandı.

"CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ"

Cumhuriyete her zamankinden daha fazla sahip çıkmak zorunda olduğumuzu kaydeden Özakcan, Geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinde vatandaşlarımız üzerine düşen görevi yaptı. Ancak bugün geldiğimiz noktada ülkemize, cumhuriyetimize, Cumhuriyet Halk Partisi'ne ne kadar daha çok sahip çıkmak zorunda olduğumuzun idraki içerisinde olduğunuza inanıyorum. Aydın'da vekilimiz 4'se bunu 5 yapmaya ihtiyacımız var. Bu artışa sadece Aydın'ın değil Türkiye'nin de çok ihtiyacı var. Pazar günü yapılacak olan seçimlerde içerisinde bulunduğumuz bu zor koşulların hepinizin dikkatinden kaçmadan oyunuzu kullanmanızı istiyorum. Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun ama günümüz koşullarına bakıp, elinizi vicdanınıza koyarak sandığa gidip görevinizi yapmaya davet ediyorum" dedi.

Başkan Özakcan halkla bir süre sohbet ettikten sonra Çeştepe Mahallesi'ne geçerek burada da mahalle halkının sorunlarını dikkatle dinleyerek sorunların çözülme sözü verip not aldırttı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Mesut Özakcan Çeştepe Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title