Haberler

Başkan Op. Dr. Altınok Öz Adına Futbol Turnuvası Düzenlendi

Kartal ve Çevre Kulüpler Birliği Başkanı ile Kartal Belediyesi tarafından Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına futbol turnuvası düzenlendi.

Kartal ve Çevre Kulüpler Birliği Başkanı ile Kartal Belediyesi tarafından Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına futbol turnuvası düzenlendi. İlk karşılaşma, Başkan Altınok Öz'ün başlama vuruşunun ardından Kartal Spor ile Bulvar Spor arasında oynandı.

Kartal ve Çevre Kulüpler Birliği Başkanı ve Kartal Belediyesi tarafından Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına futbol turnuvası düzenlendi. Kartal Yunus Stadı'nda düzenlenen turnuvanın açılış maçına Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal ve Çevre Kulüpler Birliği Başkanı Nasır Süleymanoğlu, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda futbolsever katıldı. 18 takımın mücadele edeceği turnuvada dereceye giren takımlara Kartal Belediyesi tarafından ödül verilecek.

"TURNUVA GENÇLERİN SPORA MOTİVE OLMASINI SAĞLAMAK İÇİN DÜZENLENDİ"

Adına düzenlenen futbol turnuvasının açılışına katılmış olmanın kendisini son derece mutlu ettiğini belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Bu turnuva Kartal'ın gençlerinin spora motive olmasını sağlamak için düzenlendi. Arkadaşlar jest yapmışlar sporu da futbolu da sevdiğim için turnuvayı adıma düzenlemişler. Kartal gençliğinin sporla uğraşması için, uyuşturucudan uzak durabilmesi için, yazın bu boşluğunda yarışmacı bir müsabaka sergileyerek gençliğe önemli bir katkıda bulundular. Bu turnuvayı düzenleyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

"SPORA VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI TURNUVAYI BAŞKAN ALTINOK ÖZ'ÜN ADINA DÜZENLEDİK"

Başkan Altınok Öz'ün Kartal gençliğine ve spora verdiği değerden dolayı adına futbol turnuvası düzenlediklerini belirten Kartal ve Çevre Kulüpler Birliği Başkanı Nasır Süleymanoğlu ise, "Başkanımız Altınok Öz, spora çok önem veren biri. 1979 senesinde Belediye Başkanlık Kupası'nı dönemin Belediye Başkanı Mehmet Ali Büt'ün adına düzenlemiştik. Ardından 35 yıl geçti. O zaman bende futbolcuydum. O günleri unutmadım. Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz de bizi saha olsun, tesis olsun, maddi manevi her türlü kulüplerimize yardım ettiği için başkanımız adına böyle bir turnuva düzenledik. Başkanımız da bizi kırmayarak destekledi. Şuanda 18 takım turnuvaya girdi. Turnuva 10 gün sürecek. Finaller arife günü yapılacak. Dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. Kartal'a, spora, Kartal gençliğine önem veren başkanlarıma, başkan yardımcılarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartal Belediyesi Altınok Öz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title