Haberler

Başkan Muzaffer Yalçın, İlçenin Enerji Yatırımları Hakkında Bilgi Aldı

Pazaryeri Belediye Muzaffer Yalçın, OEDAŞ Bilecik İl Müdürü Ali Türkmen’i ziyaret ederek, ilçenin enerji yatırımları hakkında bilgi aldı.

Pazaryeri Belediye Muzaffer Yalçın, OEDAŞ Bilecik İl Müdürü Ali Türkmen'i ziyaret ederek, ilçenin enerji yatırımları hakkında bilgi aldı.

Pazaryeri Belediye Muzaffer Yalçın, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık'la birlikte OEDAŞ Bilecik Ali Türkmen'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Pazaryerinin enerji yatırımları hakkında bilgi fikir alışverişinde bulunduk anlatan Başkan Yalçın, "Özellikle İş Ticaret ve Kültür Merkezi'nin elektrik ihtiyacının karşılanması ve çarşı meydanındaki gerilim düşümünün ortadan kaldırılması konularını görüştük. Elektrik havai hatların yer altına alınması, ilçedeki bir parkın içindeki trafonun uygun yere alınmasını konuştuk. Herkes şunu iyi bilmelidir ki; Pazaryeri halkının bugüne kadar istemediği hiç bir şeyi yapmadık ve yapmayacağız. Parktaki trafonun kaldırılması başka bir yere nakli için elimizden gelen gayreti göstereceğiz bu sorunu ortadan kaldıracağız. Halkımızın ilçesine bu kadar sahip çıkması bizi ayrıca çok memnun etmiştir" dedi.

"Dükkan kiraları çıktı"

Pazaryeri gibi yerde dükkan kiralarının bin 700 TL'ye kadar çıktığını anlatan Başkan Yalçın, "Bu da ilçede dükkanlara ne kadar ihtiyacımız olduğunu gösterir. Pazaryeri hizmetlerin en iyilerini hak ediyor tarihinde de almadığı kadar da hizmetleri alıyor. 40-50 yıllık hayaller gerçeğe dönüyor. Bu yıldan itibaren ilçemize daha da büyük hizmetler gelecek. Biz Pazaryeri'ne sevdalıyız, bizim bu aşkımıza birlikte değerli hemşehrilerimizden aldığımız yetki ile azmimiz çalışmamız sevdamızla yeni Pazaryeri için hep birlikte başaracağız Pazaryeri kazanacak" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yalçın Ali Türkmen Pazaryeri Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title