Haberler

Başkan Musa Yılmaz Hisarcık'ta Yol Yapım Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Hisarcık ilçesi Beyköy, Kutluhallar, Kutlubeyler, Saklar, Ulaşlar, Kurtdere, Kızılçukur’u kapsayan grup yolu yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kütahya İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Hisarcık ilçesi Beyköy, Kutluhallar, Kutlubeyler, Saklar, Ulaşlar, Kurtdere, Kızılçukur'u kapsayan grup yolu yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Kütahya İl Özel İdare Yol Şube Müdürü Süleyman Aslan, İl Genel Meclisi Üyeleri İbrahim Kılıç Mustafa Şen, İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden Beyköy, Kutluhallar, Kutlubeyler, Saklar, Ulaşlar, Kurtdere, Kızılçukur'u kapsayan grup yolunda incelemelerde bulundular. İncelemelere Kutlubeyler Köyü Muhtarı Halil Gülmez, Kutluhallar Köyü Muhtarı Osman Gündüz ve Beyköy Muhtarı Tuncay Kocabaş'ta eşlik ettiler.

Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Musa Yılmaz, '7 köyü kapsayan grup yolu yapım çalışmalarının olumsuz hava şartlarına rağmen tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Yılmaz, " Amacımız Simav yol bağlantısına kadar olan bölüm üzerinde bulunan eski köprülerin yerine yenilerini yaparak bu yolu 7 köyümüze hizmet verecek şekilde standartlara uygun hale getirmek. Bu kapsamda Kutlubeyler yolu üzerinde bulunan iki köprünün yerine daha kullanışlı köprüler yapmak ve Kestel yol bağlantısına kadar olan bölüme kadar çalışmaları bitirip, mümkün olan en kısa sürede grup yolunu hizmete sunmaktır. Grup yolunun tamamlanmasıyla bölge ekonomisinin canlandıracağına inanıyoruz. Yol yapım çalışmalarına desteklerinden dolayı başta İl Genel Meclisi Üyeleri olmak üzere köy muhtarlarıma çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Musa Yılmaz Hisarcık Kütahya Beyköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title