Haberler

Başkan Mehmet Keleş Koltuğu Devretti

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık makamını temsili olarak Rıza Malatyalı İlköğretim Okulu 4/b sınıfı öğrencisi Diyar Gelturan’a bıraktı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık makamını temsili olarak Rıza Malatyalı İlköğretim Okulu 4/b sınıfı öğrencisi Diyar Gelturan'a bıraktı.

Rızam Malatyalı İlköğretim Okulu Öğrencileri Diyar Gelturan ve Elif Gülsün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğretmenleri ve okul müdürleri nezaretinde Belediye Başkanı Mehmet Keleş'i makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Diyar Gelturan okul binasının eksiklerinin giderilmesini ve okul yolunun düzeltilmesini isteyerek "Okul binamızın eksiklerinin giderilmesini istiyoruz. İç ve dış boyasının yapılmasını istiyoruz. Okulumuz önündeki yolun eğimi yanlış. Bu nedenle bina önünde sürekli su birikintisi oluşuyor. Okulumuzun voleybol ve futbol sahasına ihtiyacı var" dedi.

Belediye Başkanlığını çabuk benimseyen Gelturan ilk olarak Fen İşleri Müdürü Kenan Güreşçioğlu'nu aradı ve okul yolundaki sorunun giderilmesi için talimat verdi. Daha sonra İtfaiye Müdürü Rahmi İşleyen'i yanına çağırdı ve okullarında bir yangın tatbikatı yapılmasını istedi.

Temsili devir töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Keleş gelecekten umutlu olduğunun altını çizerek "Koltuğu biraz erken devrettim. Bende henüz 20 günlük başkanım. Ama Diyar beni aratmadı. Hızlı bir şekilde işe başladı ve sorunları çözdü. Yangın tatbikatı ve okul yolunun düzeltilmesi için talimat verdi. Kendisini gelecekte te bu koltukta görmeyi çok isterim. Gelecekten umutluyuz. Bilinçli ve sağlıklı gençler yetiştirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi. Konuşmaların ardından Mehmet Keleş çocuklara saat hediye etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş 23 Nisan Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title